Editör
Efsanevi Üye
Hugh Jackman ne kanseri?
2013 yılında cilt kanseri teşhisi konulan Jackman, daha önce üç kez tedavi altına alındı. 48 yaşındaki oyuncu, hastalığı hakkında konuşmaktan, sosyal medyada fotoğraf paylaşmaktan çekinmiyor ve sık sık takipçilerine güneş kremi kullanmaları uyarısında bulunuyor.
Hugh Jackman vücudu nasıl yapılır?
"Tepinmek" yerine kaliteli egzersiz yaptı Jackman bu rol için haftanın beş günü egzersiz yaptığını, özellikle de ağırlık çalıştığını anlatıyor. Düzenli egzersiz sayesinde vücudunun şekle girdiğini söyleyen oyuncu, filmde bazı sahnelerde "Evet, kafamdaki vücut şekli işte buydu" diye düşündüğünü de gizlemiyor.
Hugh Jackman Amerikan mı?
Hugh Jackman Amerikan mı?
Hugh Michael Jackman (d. 12 Ekim 1968) filmlerde, müzikal yapımlarda ve televizyonda yer almış Avustralyalı aktör ve yapımcıdır.
Hugh Jackman Türk kökenli mi?
"Türk kahvesine bayılıyorum" "İstanbul'la bir bağlantım var" diyen Jackman, "Büyük büyük babam burada yaşıyordu. Sanırım Sakız Adası'nda doğmuş. Kimse emin değil ama sanırım burada bir bankada çalışmış. Babam birçok kere geldi Türkiye'ye ve bana der ki 'Sen kısmen Türk'sün, Türk sayılırsın.
Wolverine diyeti nedir?
İlk haftalarda günde 6,000 kalori alacak kadar yiyen Jackman'ın diyeti ağırlıklı tavuk, brokoli, karnabahar, kinoa, yulaf ezmesi ve pilavdan oluşuyor. Lean building döneminde ise günde 16 saat yemek yemiyor, sonraki 8 saat içinde ise 3,500-4,000 kalori tüketmesi gerekiyor.
Thor vücudu nasıl yapılır?
Thor vücudu nasıl yapılır?
Çekim öncesi vücudu iyice istedikleri forma getiriyorlar ve çekim süresince de o vücudu korumaya çalışıyorlar. Günde iki kere vücut çalışan Hemsworth, klasik body-building yapıyor, çok az kardiyo yapıyor ve hiç bir zaman bir saatten fazla çalışmıyor.
Logan bitti mi?
Bu hafta ise bir başka sevdiğimiz karaktere, "Logan"a (Wolverine) veda ediyoruz. Fakat onun Alice'ten bir farkı var: O, mirasını devam ettirecek bir varis bırakarak aramızdan ayrılıyor.