Son Konular

Huawei Den Görüntülü Arama Nasıl Yapılır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

theking

Huawei Den Görüntülü Arama Nasıl Yapılır? konusunda merak edilenleri açıklıyoruz. Huawei telefonlarında görüntülü arama yapmak oldukça kolaydır. İlk olarak, Huawei cihazınızın iletişim uygulamasını açın. Ardından, arama yapmak istediğiniz kişinin numarasını seçin ve görüntülü arama simgesine dokunun. Görüntülü arama başlatıldığında, karşı tarafın cihazında bir bildirim görünecektir. İstediğiniz gibi görüntülü arama yapabilir ve karşı tarafı görebilirsiniz. Görüntülü arama sırasında, görüntü kalitesini iyileştirmek için iyi bir internet bağlantısına sahip olmanız önemlidir. Huawei Den Görüntülü Arama özelliği, kullanıcıların sevdikleriyle yüz yüze iletişim kurmalarını sağlar.
İçindekiler

Huawei cihazlarında görüntülü arama yapmak oldukça kolaydır. İşte adım adım görüntülü arama nasıl yapılır:
1. Adım: İlk olarak, Huawei telefonunuzun ana ekranına gidin ve "Telefon" uygulamasını açın.
2. Adım: Telefon uygulamasını açtıktan sonra, sağ alt köşede bulunan "Kişiler" simgesine dokunun.
3. Adım: Kişiler sayfasında, aramak istediğiniz kişinin adını veya numarasını arama çubuğuna girin.
4. Adım: Arama sonuçlarından doğru kişiyi bulduktan sonra, kişinin adına veya numarasına dokunun.
5. Adım: Kişinin ayrıntılarının olduğu sayfada, arama düğmesinin yanında bulunan görüntülü arama simgesine dokunun.
6. Adım: Dokunduktan sonra, görüntülü arama başlatılacak ve kişiyle görüntülü olarak iletişim kurabileceksiniz.
Bu adımları takip ederek, Huawei cihazınızda görüntülü arama yapabilirsiniz. Görüntülü arama yapabilmek için karşı tarafın da görüntülü aramayı desteklemesi gerekmektedir. Ayrıca, görüntülü arama yaparken Wi-Fi veya hücresel veri bağlantınızın olduğundan emin olun.

1. Görüntülü arama yapmak için Huawei telefonunuzda "Telefon" uygulamasını açın.
2. Kişiler arasında görüntülü arama yapmak için kişinin adını seçin.
3. Kişinin profil sayfasında "Görüntülü Arama" seçeneğine dokunun.
4. Görüntülü arama başlatmak için kişinin kabul etmesini bekleyin.
5. Görüntülü arama sırasında kamera, mikrofon ve hoparlörü kontrol edebilirsiniz.

Görüntülü Arama Nasıl Yapılır? Huawei telefonunuzda "Telefon" uygulamasını açarak görüntülü arama yapabilirsiniz.
Kişiler Arasında Görüntülü Arama Kişinin adını seçerek görüntülü arama yapabilirsiniz.
Görüntülü Arama Başlatma Kişinin profil sayfasında "Görüntülü Arama" seçeneğine dokunarak başlatabilirsiniz.
Görüntülü Arama Kabul Etme Görüntülü arama başlatıldığında kişinin kabul etmesini bekleyin.
Kamera, Mikrofon ve Hoparlör Kontrolü Görüntülü arama sırasında bu özellikleri kontrol edebilirsiniz.

S

Of To Record Ne Demek?

T

İsmet Badem Ne Zaman Öldü?

1. Konular

1. 1.284.245
  2. Mesajlar

1. 1.670.674
  3. Kullanıcılar

1. 33.203
  4. Son üye

Geri