Son Konular

HP Pavilion Bluetooth nasil acilir?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

HP Pavilion Bluetooth nasıl açılır?

Bir Bluetooth cihazını bir HP bilgisayara bağlama
- Bağlanmak istediğiniz cihazın bulunabilir olduğundan ve bilgisayarınızın menzili içinde olduğundan emin olun.
- Windows'da Bluetooth ve diğer cihaz ayarları ögesini aratın ve açın.
- Bluetooth ve diğer cihazlar sekmesinde, Bluetooth ayarını Açık olarak değiştirin.
Windows 7 de Bluetooth var mı?
Aşağıdaki seçeneklerden birini izleyin: Windows tuşuna basın –> "Ayarlar" –> "Ağ ve İnternet" –> "Uçak modu" öğesine tıklayın. "Bluetooth" seçeneğini seçin ve sonra açma/kapama düğmesini Açık konuma getirin.

Bilgisayarda Bluetooth kulaklık nasıl açılır?

Adım 3: Başlat penceresinin sol alt köşesinde bulunan "Ayarlar" yazan yere tıklayın. Adım 4: Ayarlar panelinde üst tarafta bulunan "Cihazlar" yazan yere tıklayın. Adım 5: Cihazlar panelinde sol tarafta bulunan "Bluetooth & Diğer Cihazlar" yazısına tıklayın. Adım 6: Ulaştığınız sayfadan bluetooth'u aktif hale getirin.
Bilgisayar Bluetooth nasıl bağlanır?
Kablosuz Kulaklık Bilgisayara Nasıl Bağlanır?
- Bilgisayarınızda sol alt köşede yer alan Başlat (Windows) seçeneğine tıklayın.
- Arama çubuğuna Bluetooth yazın ve aratın,
- Cihazlar panelinde bulunan "Bluetooth & Diğer Cihazlar" (Add Bluetooth or Other Devices) yazısına tıklayın.
Bluetooth bağdaştırıcısını basılı tutun (veya sağ tıklayın) ve ardından Sürücüyü güncelleştir > Güncel sürücü yazılımını otomatik olarak ara'yı seçin. Adımları izleyin ve ardından Kapat'ı seçin.
Bilgisayara Bluetooth kulaklık bağlanır mı?
Bilgisayarınızda, Başlangıç > Ayarlar > Cihazlar > Bluetooth & Diğer cihazlar > Ekle Bluetooth veya başka bir cihaz > Bluetooth. Cihazı seçin ve görünürse ek yönergeleri izleyin. Ardından, Bitti'yi seçin.

Balkabagi muhallebisi nasil yapilir?

KOSGEB belgemi nereden alabilirim?

1. Konular

1. 1.284.226
  2. Mesajlar

1. 1.670.372
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt