T
theking
Pes 2018 oyununu bilgisayarımızda oynamak için birkaç adım izlememiz gerekiyor. İlk olarak, Pes 2018'i indirmek için resmi web sitesine giriş yapmalıyız. Ardından, oyunu bilgisayarımıza indirip kurmalıyız. Oyunu kurduktan sonra, bilgisayarımızın gereksinimlerini kontrol etmeliyiz. Eğer gereksinimler uygunsa, Pes 2018 oyununu açabilir ve oynamaya başlayabiliriz. Oyunu oynarken, kontrol ayarlarını da isteğimize göre düzenleyebiliriz. Oyunun keyfini çıkarmak için, bilgisayarımızın güncel ve performanslı olmasına dikkat etmeliyiz. Artık, Pes 2018 oyununu bilgisayarımızda rahatlıkla oynayabiliriz.
İçindekiler
Pes 2018, PC platformunda oynanabilen popüler bir futbol oyunudur. Oyunu PC'de oynamak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
Adım 1: Pes 2018'in PC versiyonunu satın alın veya indirin.
Adım 2: İndirdiğiniz veya satın aldığınız dosyayı açın.
Adım 3: Oyunun kurulum sihirbazını takip edin ve gerekli adımları tamamlayın.
Adım 4: Kurulum tamamlandıktan sonra oyunu başlatın.
Adım 5: Oyunu oynamak için klavye ve fare veya bir oyun kontrol cihazı kullanabilirsiniz.
Pes 2018, PC platformunda Windows işletim sistemine sahip bilgisayarlarda oynanabilir. Oyun, Windows 7, Windows 8 ve Windows 10 gibi işletim sistemlerinde sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır.
Pes 2018'i PC'de oynamak için aşağıdaki sistem gereksinimlerini karşılayan bir bilgisayarınızın olması gerekmektedir:
İşletim Sistemi: Windows 7/8/10 (64-bit)
İşlemci: Intel Core i5-3450 / AMD FX 4100 veya daha iyisi
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GTX 650 / AMD Radeon HD 7750 veya daha iyisi
Depolama: 30 GB boş alan
Pes 2018'i PC platformunda çeşitli dijital oyun mağazalarından satın alabilirsiniz. Örneğin, Steam, Epic Games Store ve CD Projekt gibi platformlarda oyunu bulabilirsiniz. Bu mağazaların resmi web siteleri üzerinden oyunu satın alabilirsiniz.
Pes 2018'i PC'de tek başınıza oynamak isterseniz internet bağlantısına ihtiyacınız yoktur. Ancak online oyun modlarını oynamak veya güncellemeleri indirmek için internet bağlantısı gerekmektedir.
Pes 2018'i PC'de oynamak için klavye ve fare kullanabileceğiniz gibi bir oyun kontrol cihazı da tercih edebilirsiniz. Oyun kontrol cihazları, oyun deneyimini daha keyifli hale getirebilir ve daha doğal bir kontrol imkanı sağlayabilir.
Evet, Pes 2018'i PC'de çok oyunculu olarak oynayabilirsiniz. Oyunun çeşitli çok oyunculu modları bulunmaktadır ve arkadaşlarınızla veya diğer oyuncularla online olarak maç yapabilirsiniz.
Pes 2018'i PC'de oynamak için ek bir üyelik gerekmemektedir. Oyunu satın aldıktan sonra kurulum yaparak ve gerekli güncellemeleri indirerek oynamaya başlayabilirsiniz.
Pes 2018'i PC'de oynamak için yaklaşık olarak 30 GB boş alan gerekmektedir. Oyunu kurmadan önce bilgisayarınızda yeterli boş alan olduğundan emin olun.
Pes 2018'i PC'de oynarken aşağıdaki klavye kısayollarını kullanabilirsiniz:
W: Yukarı hareket
A: Sol hareket
S: Aşağı hareket
D: Sağ hareket
Boşluk: Pas verme veya şut çekme
Shift: Hızlı koşma
Ctrl: Topa müdahale etme
Pes 2018'i PC'de oynarken grafik ayarlarını değiştirmek için oyunun ayarlar menüsünü kullanabilirsiniz. Oyunda bulunan grafik ayarları seçenekleriyle, görüntü kalitesini ve performansı isteğinize göre ayarlayabilirsiniz.
Pes 2018'i PC'de oynarken oyun içi ses ayarlarını değiştirmek için oyunun ses ayarları menüsünü kullanabilirsiniz. Bu menüde, müzik, ses efektleri ve diğer ses seçeneklerini isteğinize göre ayarlayabilirsiniz.
Pes 2018'i PC'de oynarken kayıt almak için bir ekran kaydedici programı kullanabilirsiniz. Bu programlar, oyun oynarken ekranınızı kaydederek oyun videoları oluşturmanızı sağlar. Popüler ekran kaydedici programları arasında OBS Studio, Bandicam ve Fraps bulunmaktadır.
Pes 2018'i PC'de oynarken ekran görüntüsü almak için "Print Screen" tuşunu kullanabilirsiniz. Bu tuşa bastığınızda o anki ekran görüntüsü, bilgisayarınızın panosuna kopyalanır. Ardından Paint veya başka bir resim düzenleme programıyla görüntüyü yapıştırarak kaydedebilirsiniz.
Pes 2018'i PC'de oynarken oyunu kaydetmek için oyunun kaydetme özelliğini kullanabilirsiniz. Oyunun menüsünden kaydetme seçeneğini seçerek oyun ilerlemenizi kaydedebilir ve istediğiniz zaman kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.
Evet, Pes 2018'de oyun içi satın alma yapma imkanı bulunmaktadır. Oyunda çeşitli ek içerikler, takımlar ve oyuncular için satın alma seçenekleri sunulmaktadır. Bu satın alımlarla oyun deneyiminizi özelleştirebilirsiniz.
Pes 2018'i PC'de oynarken oyunu güncellemek için oyunun otomatik güncelleme özelliğini kullanabilirsiniz. Oyunu başlattığınızda, güncelleme kontrolü yapılır ve varsa güncellemeler indirilir. Ayrıca oyunun resmi web sitesinden de güncellemeleri indirebilirsiniz.
Pes 2018'i PC'de oynarken oyunu kapatmak için oyunun menüsünden çıkış seçeneğini seçebilirsiniz. Ayrıca oyunun sağ üst köşesinde bulunan "X" işaretine tıklayarak da oyunu kapatabilirsiniz.
Pes 2018'i PC'de oynarken oyun içi ayarları sıfırlamak için oyunun ayarlar menüsünden "Varsayılana Sıfırla" veya "Reset" gibi bir seçeneği kullanabilirsiniz. Bu seçenek, oyunun tüm ayarlarını fabrika ayarlarına geri döndürecektir.
Pes 2018 için uygun kontrol ayarları nelerdir?
Oyun içi ayarları nasıl değiştirebilirim?
Oyunu arkadaşlarımla nasıl oynayabilirim?
Oyun içi satın alımlar nasıl yapılır?
Oyunu nasıl güncelleyebilirim?
İçindekiler
1. Pes 2018'i PC'de nasıl oynayabilirim?
Pes 2018, PC platformunda oynanabilen popüler bir futbol oyunudur. Oyunu PC'de oynamak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
Adım 1: Pes 2018'in PC versiyonunu satın alın veya indirin.
Adım 2: İndirdiğiniz veya satın aldığınız dosyayı açın.
Adım 3: Oyunun kurulum sihirbazını takip edin ve gerekli adımları tamamlayın.
Adım 4: Kurulum tamamlandıktan sonra oyunu başlatın.
Adım 5: Oyunu oynamak için klavye ve fare veya bir oyun kontrol cihazı kullanabilirsiniz.
2. Pes 2018'i PC'de hangi platformlarda oynayabilirim?
Pes 2018, PC platformunda Windows işletim sistemine sahip bilgisayarlarda oynanabilir. Oyun, Windows 7, Windows 8 ve Windows 10 gibi işletim sistemlerinde sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır.
3. Pes 2018'i PC'de oynamak için sistem gereksinimleri nelerdir?
Pes 2018'i PC'de oynamak için aşağıdaki sistem gereksinimlerini karşılayan bir bilgisayarınızın olması gerekmektedir:
İşletim Sistemi: Windows 7/8/10 (64-bit)
İşlemci: Intel Core i5-3450 / AMD FX 4100 veya daha iyisi
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GTX 650 / AMD Radeon HD 7750 veya daha iyisi
Depolama: 30 GB boş alan
4. Pes 2018'i PC'de hangi mağazalardan satın alabilirim?
Pes 2018'i PC platformunda çeşitli dijital oyun mağazalarından satın alabilirsiniz. Örneğin, Steam, Epic Games Store ve CD Projekt gibi platformlarda oyunu bulabilirsiniz. Bu mağazaların resmi web siteleri üzerinden oyunu satın alabilirsiniz.
5. Pes 2018'i PC'de oynamak için internet bağlantısı gerekiyor mu?
Pes 2018'i PC'de tek başınıza oynamak isterseniz internet bağlantısına ihtiyacınız yoktur. Ancak online oyun modlarını oynamak veya güncellemeleri indirmek için internet bağlantısı gerekmektedir.
6. Pes 2018'i PC'de oynamak için bir oyun kontrol cihazı kullanmalı mıyım?
Pes 2018'i PC'de oynamak için klavye ve fare kullanabileceğiniz gibi bir oyun kontrol cihazı da tercih edebilirsiniz. Oyun kontrol cihazları, oyun deneyimini daha keyifli hale getirebilir ve daha doğal bir kontrol imkanı sağlayabilir.
7. Pes 2018'i PC'de çok oyunculu olarak oynayabilir miyim?
Evet, Pes 2018'i PC'de çok oyunculu olarak oynayabilirsiniz. Oyunun çeşitli çok oyunculu modları bulunmaktadır ve arkadaşlarınızla veya diğer oyuncularla online olarak maç yapabilirsiniz.
8. Pes 2018'i PC'de oynamak için ek bir üyelik gerekiyor mu?
Pes 2018'i PC'de oynamak için ek bir üyelik gerekmemektedir. Oyunu satın aldıktan sonra kurulum yaparak ve gerekli güncellemeleri indirerek oynamaya başlayabilirsiniz.
9. Pes 2018'i PC'de oynamak için ne kadar boş alan gerekiyor?
Pes 2018'i PC'de oynamak için yaklaşık olarak 30 GB boş alan gerekmektedir. Oyunu kurmadan önce bilgisayarınızda yeterli boş alan olduğundan emin olun.
10. Pes 2018'i PC'de oynarken hangi klavye kısayollarını kullanabilirim?
Pes 2018'i PC'de oynarken aşağıdaki klavye kısayollarını kullanabilirsiniz:
W: Yukarı hareket
A: Sol hareket
S: Aşağı hareket
D: Sağ hareket
Boşluk: Pas verme veya şut çekme
Shift: Hızlı koşma
Ctrl: Topa müdahale etme
11. Pes 2018'i PC'de oynarken grafik ayarlarını nasıl değiştirebilirim?
Pes 2018'i PC'de oynarken grafik ayarlarını değiştirmek için oyunun ayarlar menüsünü kullanabilirsiniz. Oyunda bulunan grafik ayarları seçenekleriyle, görüntü kalitesini ve performansı isteğinize göre ayarlayabilirsiniz.
12. Pes 2018'i PC'de oynarken oyun içi ses ayarlarını nasıl değiştirebilirim?
Pes 2018'i PC'de oynarken oyun içi ses ayarlarını değiştirmek için oyunun ses ayarları menüsünü kullanabilirsiniz. Bu menüde, müzik, ses efektleri ve diğer ses seçeneklerini isteğinize göre ayarlayabilirsiniz.
13. Pes 2018'i PC'de oynarken nasıl kayıt alabilirim?
Pes 2018'i PC'de oynarken kayıt almak için bir ekran kaydedici programı kullanabilirsiniz. Bu programlar, oyun oynarken ekranınızı kaydederek oyun videoları oluşturmanızı sağlar. Popüler ekran kaydedici programları arasında OBS Studio, Bandicam ve Fraps bulunmaktadır.
14. Pes 2018'i PC'de oynarken nasıl ekran görüntüsü alabilirim?
Pes 2018'i PC'de oynarken ekran görüntüsü almak için "Print Screen" tuşunu kullanabilirsiniz. Bu tuşa bastığınızda o anki ekran görüntüsü, bilgisayarınızın panosuna kopyalanır. Ardından Paint veya başka bir resim düzenleme programıyla görüntüyü yapıştırarak kaydedebilirsiniz.
15. Pes 2018'i PC'de oynarken oyunu nasıl kaydedebilirim?
Pes 2018'i PC'de oynarken oyunu kaydetmek için oyunun kaydetme özelliğini kullanabilirsiniz. Oyunun menüsünden kaydetme seçeneğini seçerek oyun ilerlemenizi kaydedebilir ve istediğiniz zaman kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.
16. Pes 2018'i PC'de oynarken oyun içi satın alma yapabilir miyim?
Evet, Pes 2018'de oyun içi satın alma yapma imkanı bulunmaktadır. Oyunda çeşitli ek içerikler, takımlar ve oyuncular için satın alma seçenekleri sunulmaktadır. Bu satın alımlarla oyun deneyiminizi özelleştirebilirsiniz.
17. Pes 2018'i PC'de oynarken oyunu nasıl güncelleyebilirim?
Pes 2018'i PC'de oynarken oyunu güncellemek için oyunun otomatik güncelleme özelliğini kullanabilirsiniz. Oyunu başlattığınızda, güncelleme kontrolü yapılır ve varsa güncellemeler indirilir. Ayrıca oyunun resmi web sitesinden de güncellemeleri indirebilirsiniz.
18. Pes 2018'i PC'de oynarken oyunu nasıl kapatırım?
Pes 2018'i PC'de oynarken oyunu kapatmak için oyunun menüsünden çıkış seçeneğini seçebilirsiniz. Ayrıca oyunun sağ üst köşesinde bulunan "X" işaretine tıklayarak da oyunu kapatabilirsiniz.
19. Pes 2018'i PC'de oynarken oyun içi ayarları nasıl sıfırlayabilirim?
Pes 2018'i PC'de oynarken oyun içi ayarları sıfırlamak için oyunun ayarlar menüsünden "Varsayılana Sıfırla" veya "Reset" gibi bir seçeneği kullanabilirsiniz. Bu seçenek, oyunun tüm ayarlarını fabrika ayarlarına geri döndürecektir.
How Can İ Play Pes 2018 On My Pc?
| Pes 2018 nasıl oynanır? |
| Minimum sistem gereksinimleri nelerdir? |
| Oyunu nereden indirebilirim? |
| Oyunu kurmak için ne yapmalıyım? |
| Oyunu nasıl başlatabilirim? |
Pes 2018 için uygun kontrol ayarları nelerdir?
Oyun içi ayarları nasıl değiştirebilirim?
Oyunu arkadaşlarımla nasıl oynayabilirim?
Oyun içi satın alımlar nasıl yapılır?
Oyunu nasıl güncelleyebilirim?