Son Konular

Homend Turk markasi mi?

Editör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

Homend Türk markası mi?

türkiye'nin en büyük elektronik dağıtım şirketi index, tamamen türk tasarımı olan cihazları homend markası ile piyasaya sürmektedir.

Homend Karaca mı?

Homend Karaca mı?
2017 –2019 tarihleri arasında TÜSİAD'in 18'inci Başkanlığı görevini yürüten Erol Bilecik'in sahibi olduğu Homend, satılıyor. Homend'i Karaca markası satın alıyor.

Homend Alex hangi ülkenin markası?

Homend Alex hangi ülkenin markası?
ARALARINDA Kenwood, Elektrolux, Sanyo, Tefal, Molunex gibi dünya devlerinin yer aldığı önemli bir portföye üretim yapan Hong Kong merkezli KJI Industrial, Homend'in küçük mutfak aletlerini de üretiyor.

Homend hangi kargo ile çalışıyor?

Teslim aldığınız ürün ilk kullanımda arızalı çıkar ise satın aldığınız ürünün markasının müşteri hizmetleri ile görüşerek, size en yakın yetkili servis bilgisini öğrenip, markanın servisinin düzenleyeceği "SERVİS İADE / DEĞİŞİM RAPORU" ile birlikte tarafımıza Yurtiçi Kargo ile geri göndermeniz gerekmektedir.

Homend hangi?

Homend hangi?
Homend markası 1989 yılında kurulan ve 200'den fazla uluslararası markanın Türkiye distribütörü olan Türk şirketi Index Grup'a aittir.

Çay makinesi en iyisi hangisi?

Çay makinesi en iyisi hangisi?
En İyi Çay Makinesi Listesi
Sıra | Model | neoldu Puanı
1 | Korkmaz A369 | 10/9.3
2 | Schafer Stılle | 10/9.7
3 | Grundig TM 6860 | 10/9.8
4 | Sinbo Stm-5812 | 10/9.7

Homend hangi markanın yan ürünü?

Index Grup, Homend markasıyla küçük ev aletleri üretimini, aralarında Kenwood, Elektrolux, Sanyo, Tefal, Molunex gibi markaların yer aldığı Hong Kong merkezli KJI Industrial gerçekleştirmektedir.

Karaca markası kime ait?

Karaca markası kime ait?
KARACA'nın nasıl büyüdüğüne dair tarihi de anlatan Fatih Karaca, şunları söyledi: "1973'de cam atölyesinde kurulan Karaca, 1990'larda çelik çatal bıçak üretimine girdi. 1994'de ilk Karaca markalı çelik tencerelerini üretti. 1998'de porselen üretimine başladı. 2001'de Akmerkez'de ilk mağazasını açtı.

Homent markası nedir?

Homent markası nedir?
Homend; Index Grup çatısı altında kurulmuş olan bir elektrikli ev aletleri markasıdır. 2009 yılında kurulmuş olan Homend, güvenilir ve tüketici odaklı bir marka olmayı kendine misyon edinmiştir.

Homend çaycı ne kadar elektrik harcar?

sıcak tutma modunda ise 135 watt şeklinde.

Homend güvenilir mi?

Homend güvenilir mi?

Homend garanti kaç yıl?

Homend garanti kaç yıl?
2 yıl garanti Tüm ürünlerimiz tasarım, üretim ve dağıtım aşamalarında defalarca kontrolden geçirilir.

Homend kim üretiyor?

Çay makinesi alırken nelere dikkat edilmeli?

Çay makinesi alırken nelere dikkat edilmeli?
Bir çay makinesini alırken, hacim ve hazne kısmına önem göstermeniz önerilir. Hacmin geniş olması, su haznesi ve demlik kısmının daha hızlı ve daha iyi çalışmasını sağlar. Bununla birlikte bir diğer önemli kısım, kireçlenmedir.

Çay Makinesi kaç watt olmalı?

Çay Makinesi kaç watt olmalı?
Çayın güzel demlenebilmesi için bir de sıcak olarak bir süre beklemesi gerekiyor. Bu sıcaklığı sağlayabilmesi için sıcak tutma modunun yaklaşık olarak 160 watt olması ideal seviye oluyor.

Homend markası Türkiye'nin en büyük elektronik dağıtım şirketi olan Index tarafından piyasaya sürülen tamamen Türk tasarımı olan cihazlarla tanınmaktadır. Homend markası, 1989 yılında kurulmuş olup 200'den fazla uluslararası markanın Türkiye distribütörü olan Türk şirketi Index Grup'a aittir.

Homend markası, güvenilir ve tüketici odaklı olmayı misyon edinmiş bir elektrikli ev aletleri markasıdır. Ürünleri genellikle küçük ev aletleri arasında yer alır ve Index Grup bünyesinde faaliyet göstermektedir. Homend ürünlerinin tamiri gerektiğinde ise Yurtiçi Kargo aracılığıyla müşterilere destek verilmektedir.

Homend markasına ait çay makineleri de tercih edilen ürünler arasında yer alır. Çay makineleri alırken dikkat edilmesi gereken noktalar arasında hacim, hazne genişliği, kireçlenme durumu gibi faktörler bulunmaktadır. Ayrıca çay makinesinin sıcak tutma modundaki elektrik tüketimi de önemlidir. Örneğin, Homend çaycının sıcak tutma modundaki elektrik tüketimi 135 watt olarak belirtilmektedir.

Homend markasının genellikle 2 yıl garanti süresi olduğu bilinmektedir. Ürünlerin tasarım, üretim ve dağıtım aşamalarında kontrollerden geçirildiği belirtilmektedir. Homend ürünlerini üreten Index Grup, dünya devleri arasında yer alan markaların yanı sıra Hong Kong merkezli KJI Industrial ile iş birliği yapmaktadır.

Varolussal kriz nasil atlatilir?

Alp Arslan Malazgirt savasini kime karsi kazandi?

1. Konular

1. 1.284.249
  2. Mesajlar

1. 1.670.716
  3. Kullanıcılar

1. 33.209
  4. Son üye

Geri
Üst Alt