Modoratör
Efsanevi Üye
Hızlı Deneme nasıl kayıt olunur?
ÜCRETSİZ ÜYE OLUN Lütfen telefonu numaranızı doğru girdiğinizden emin olunuz. Üyelik aktivasyon kodunuz belirttiğiniz cep telefonu numaranıza gelecektir. Telefon Numaranız : * Onay kodu bu numaraya iletilecektir!!! Üye olduğunuzda "Online üyelik Sözleşmesi'ni" okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız.
Hız Yayınları nedir?
Hız yayınları, öğrencilere eğitim hayatlarında yardımcı olmayı amaçlayan eğitim kitapları arasında en çok bilinen bir kurum olarak karşımıza çıkıyor. Hız yayınlarının kitapları her biri alanında uzman ekipler tarafından hazırlanıyor. Yılların tecrübesine sahip olması sayesinde de fark yaratıyor.
Hız Yayınları optik okuma nasıl yapılır?
Hız Yayınları optik okuma nasıl yapılır?
Optik formunuzu düz bir zemine koyun. Mobil Optik Değerlendirme uygulaması MOD-PRO'yu açın. Formunuzu okutun. Sonuçlarınızı anında görün.
Orbim ne demek?
Orbim O3DS web tabanlı bir program olup internetin olduğu her yerden, istenildiği zaman sisteme ve içerdiği bilgiye erişebilme imkânı sağlar.
Hız yayınları kime ait?
Geçen yıl kurulan yayınevlerinden biri de Hız Yayınları. İki eğitimci, Bülent Bahadır ve İbrahim Sakallıoğlu tarafından kuruldu şirket.
Hız Yayinlari optik okuma nasıl yapılır?
Hız Yayinlari optik okuma nasıl yapılır?
Hız Optik Okuma 4+ Optik formunuzu düz bir zemine koyun. Mobil Optik Değerlendirme uygulaması MOD-PRO'yu açın. Formunuzu okutun. Sonuçlarınızı anında görün.
Optik okuyucu nasıl okunur?
Optik okuyucu, basılı bir kâğıt üzerinde önceden belirlenmiş konumlardaki işaretli kutucukları okuyarak bilgiyi bilgisayara aktaran bir bilgisayar giriş birimidir. Bu optik okuyucular sayesinde okuması çok uzun sürebilecek bir kontrol işlemi saniyeler içerisinde tamamlanabilir.
Optik okuma nasil yapilir?
Android ya da İOS işletim sistemli akıllı cihazlar üzerinden optik okuma yapabilmek için firmamız tarafından geliştirilen programa, telefonun kamerasına ve optik forma ihtiyaç duyulmaktadır. Program üzerinden telefonun kamerası kullanılarak optik form okutulmakta ve sınav sonuçlarına kısa yoldan ulaşılmaktadır.