- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Hitachi LED TV kim üretiyor?
Hitachi, Ltd, merkezi Chiyoda, Tokyo, Japonya'da bulunan çok uluslu bir Japon holding şirketidir.
Hitachi nasıl bir marka?
Hitachi Ltd. Corporation (Japonca 株式会社日立製作所, Kabushiki-Gaisha Hitachi Seisakusho), merkezi Tokyo, Japonya'da bulunan küresel çapta iş ağına sahip bir elektronik şirketidir.
Smart TV; LCD, LED ve Plazma gibi farklı bir televizyon teknolojisi değil. Bu televizyonların sahip olduğu işletim sistemi sayesinde ekstra özelliklerin kullanılabilmesine olanak sağlayan sistemdir.
Hitachi TV hangi marka?
Hitachi markası Japonya'da kurulmuştur.
Smart TV özelliği ne ise yarar?
Smart Tv, internete bağlanabilen, görüntü aktarımı yapabilen ve izlenme oranlarını hesaplayabilen bir televizyon türüdür. İlk akıllı televizyon 1994 yılında üretildi. Daha sonra birçok yeni özellik eklenerek satışa çıkarıldı.
Android Smart LED TV ne demek?
Akıllı TV ya da genel adıyla Smart TV, temel olarak internete bağlanarak çeşitli özellikleri bulunan televizyonlara denmektedir. Günümüzde en bilinenleri Android TV, Apple TV, WebOS ve Tizen OS gibi işletim sistemlerine sahip olan cihazlar oluyor.
Hidromek hangi ülkeye ait?
Hidromek A.Ş., 1978 yılında Ankara'da kurulan İş makineleri üreticisi.
Kısaca Smart TV, Televizyon üzerinden internete bağlanmaya ve özel geliştirilmiş uygulamaların çalıştırılmasına olanak sağlayan işletim sistemine sahip televizyonlara verilen genel isimdir. "Smart TV standart bir televizyona eklenen multimedya özelliğidir." diyebiliriz.
Televizyonda Android ne anlama gelir?
Android TV, temel anlamda televizyonunuzun diktörtgen ekranı için özelleştirilmiş bir Android sürümü ve TV programlarına, filmlere, akış hizmetlerine, uygulamalara ve oyunlara ulaşmanıza olanak tanıyor.
Sami Sevinç Kimdir?
Elektromekanik imalat sanayi ve enerji sektörünün üretim, iletim ve dağıtımında aktif uluslararası kuruluşlarda icra başkanı, ülke müdürü, yönetim kurulu başkanı olarak görev yapan Sami Sevinç, 1985-1999 yılları arasında ABB Almanya dahil ABB'nin özellikle enerji üretimi alanında çeşitli üst düzey kademelerinde de …