Son Konular

Hırvatistanın Başkenti Neresidir

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Hırvatistanın Başkenti Neresi kısaca
Avrupanın güneydoğusunda yer alan Hırvatistan Cumhuriyeti'nin başkenti Zagreb 'tir
Hırvatistan medya veya yayıncılık alanında fazla sayıda kamu kurumunu ve kurumsal yatırımlar aracılığıyla kültürü desteklerken, evrensel bir sağlık sistemi ve ücretsiz ilköğretim ve ortaöğretim sağlar *

Evet, doğru söylüyorsunuz. Hırvatistan, Avrupa'nın güneydoğusunda bulunan bir ülkedir ve başkenti Zagreb'dir. Hırvatistan, medya ve yayıncılık alanında birçok kamu kurumunu desteklemekte ve kültüre önem vermektedir. Aynı zamanda evrensel bir sağlık sistemi ve ücretsiz ilköğretim ve ortaöğretim imkanları sunmaktadır. Hırvatistan'ın bu alanlarda yaptığı yatırımlar ülkenin sosyal ve kültürel gelişimine olumlu katkılar sağlamaktadır.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Dünyanın En Hızlı Golü

İnsanlığın Ortak Mirası Hakkında Bilgi

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.715
  3. Kullanıcılar

1. 33.208
  4. Son üye

Geri
Üst Alt