Modoratör
Efsanevi Üye
Hikaye sessize alma nasıl kaldırılır?
Kullanıcılar hesap ayarlarına girerek, gizlilik ayarlarını seçmelidir. Gizlilik ayarlarında bulunan sessize alınan hesaplar başlığı açılır. Açılan ekranda sessize alınan tüm hesaplar görülebiliyor. Kullanıcılar sessizden çıkaracağı hesabı bularak, kolayca kaldırabilir.
Hikayeyi sessize alınca ne olur?
Birinin hikayelerini sessize alırsanız akışınızın üst kısmında bu kişinin hikayesini görmezsiniz. Birisinin hikayesini sessize almak, bu kişiyi takipten çıkarmaktan ve profilini sessize almaktan farklıdır. Bu kişinin gönderilerini akışta görmeye devam edersiniz.
Birinin hikayesi nasıl sessize alınır?
Birinin hikayesi nasıl sessize alınır?
Hikayeleri üst kısımda daireler şeklinde göreceksiniz. Paylaşımlarını görmek istemediğiniz kişi son 24 saat içinde bir paylaşım yapmışsa ve bu alandaysa ilgili kişinin paylaşımına dokunun ve basılı tutun. Çıkan menüde "Sessize al" seçeneğine dokunun işlem tamam!
Instagram kim beni sessize aldı?
Sizi muteleyenleri görmek için—-> Ayarlar-Güvenlik ve Gizlilik- "Beni sessize alanları gör" kısmından görebilirsiniz. İyi özellik olmuş. helal. İnstagramda unfollowlayanları bile gördüm.
Instagram'da sessize almak ne işe yarar?
Birçok sosyal ağda şu anda var olan "sessize alma – mute" yani bir kişiyi takipten çıkarmadan paylaşımlarını görmeme özelliği Instagram'a da geldi. Artık takipten çıkarmak istemediğiniz ama içeriklerini de görmek istemediğiniz birinin paylaşımlarını, hikayelerini veya ikisini birden sessize alabiliyorsunuz.
Instagram hikayemi kim sessize aldı?
Instagram hikayemi kim sessize aldı?
Sizi muteleyenleri görmek için—-> Ayarlar-Güvenlik ve Gizlilik- "Beni sessize alanları gör" kısmından görebilirsiniz. İyi özellik olmuş.
Sessize alınan hesap ne demek?
Sessize alma, bir hesabı takip etmeyi bırakmadan veya engellemeden o hesabın Tweetlerini zaman akışınızdan kaldırmanızı sağlayan bir özelliktir. Sessize alınan hesaplar, kendilerini sessize aldığınızdan haberdar olmaz ve istediğiniz zaman bu hesapların sesini açabilirsiniz.