Editör
Efsanevi Üye
Hıçkırık tutması neye işarettir?
Hıçkırık nedenleri çoğunlukla psikolojik kaynaklıdır. Ani duygu değişimleri, heyecan, korku ve stres hıçkırığı tetikleyebilir. Bunun yanı sıra mide gazı, sıcak yiyecek ve içecekler, baharatlı besinler, alkol ve diyabet gibi toksik ve metabolik nedenler de hıçkırığa yol açabilir.
Hıçkırık tutması neden olur?
Bülent Yaşar, "Merkezi sinir sistemi tümörleri, inme, Parkinson, kafa travması, menenjit, göğüs boşluğunu tutan kanserler, büyümüş lenf bezleri; koroner yetersizlik, yemek borusu tümörleri ve reflü geçmeyen hıçkırığın olası nedenleri arasında sayılabilir" dedi.
Köpekler ailesini tanır mı?
Köpekler ailesini tanır mı?
Köpekler büyük olasılıkla kendi ebeveynlerini ve kardeşlerini tanırlar. Öte yandan bu durum, daha çok onların sosyalleşmelerine bağlıdır. Bu nedenle 2-4 aylık olana kadar aileleri ile birlikte yaşamak (hem anne baba hem de kardeşleri ile) köpekler için çok önemlidir.
Ne kadar hareketli bir köpeğim var?
Ne kadar hareketli bir köpeğim var?
Köpeğim belçika kurdu ve american staff kırması çok hareketli. Günde 2 defa sabah akşam gezdirilmesini istiyorum. Köpeğiniz hangi sıklıkta gezdirilsin? Köpeğiniz ne kadar büyük? Hafta içi hergun 2 yasındakı erkek cane corso cınsı kopegımı 18:45 de kartalda yasadıgımız sitede gezdırıcek iri ırklarda deneyimli birisini arıyorum.
Ne kadar büyük bir köpeğimiz var?
2 numara Terrier cinsi köpeğimiz var. Günlük iş yoğunluğumuz ve çocuğumuz sebebi ile gerekli günlük egzersizini yapamıyor köpeğimiz. Biraz da kilo artışımız söz konusu. Hem kilo verebilmesi hem de günlük egzersizini yapabilmesi için hizmet arıyoruz. Evimiz Sancak mahallesinde. Köpeğiniz hangi sıklıkta gezdirilsin? Köpeğiniz ne kadar büyük?
Ne kadar mutluyuz köpeğimi?
Köpeğimin hayatını kurtarmalarıyla tanıştığım bu mükemmel iki hekim sayesinde köpeğim de ben de çok mutluyuz . İnanılmaz ilgili , güzelce ve sabırla açıklama yapan , içten ve hayvan aşığı bu insanlara güvenebilirsiniz . Eskiden aşı yapılırken içim acıyorken gözüm kapalı kısırlaştırma ameliyatına bıraktım .