Son Konular

Hic geliri olmayan nereye basvuracak?

Modoratör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

Hiç geliri olmayan nereye başvuracak?

Vakıflar Genel Müdürlüğü biriktirilen yardım paralarını müracaatta bulunan ve gerçek ihtiyacı olan geliri olmayan, fakir ve ihtiyaç sahibi ailelere dağıtmaktadır. Vakıflar genel müdürlüğü tarafından belirtilen, muhtaç, engelli ve yetim çocuklara her birine ayrı olmak koşuluyla aylık olarak 914,49 TL ödenmektedir.

Bursa Koop bursu ne kadar 2022?

Bursa Koop bursu ne kadar 2022?
Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan kooperatif aracılığıyla üniversite öğrencilerine karşılıksız olarak burs yardımı yapılacak. Aylık burs ödemesi 500 TL olarak belirlenirken burs başvuru şartları ve tarihler belli oldu.

Ahbap bursu nedir?

Ahbap Derneği, Ahbap Bursu adı altında, Lisans öğrencilerine 6 ay boyunca 600 TL karşılıksız burs verecektir.

BCM bursu nedir?

BCM bursu nedir?
Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora öğrenimleri süresince maddi desteğe ihtiyacı bulunan başarılı öğrencilere fırsat eşitliği sağlamak amacıyla BMC Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından başlatılan burs programdır.

Bursa Koop burs ne zaman açıklanacak 2022?

Yapılan başvurular 16.03.2022-27.03.2022 tarihleri arasında değerlendirilecek olup, başvuru sonuçları 28.03.2022 – 31.03.2022 tarihinde https://basvuru.burskoop.com/bursiyer/basvurularim adresi üzerinden duyurulacaktır.

Bursa burs ne kadar?

Bursa burs ne kadar?
Burs alacak öğrencilerin isimleri, burskoop.com sitesi üzerinden kamuoyuna açıklandı. Buna göre; mart, nisan, mayıs ve haziran aylarını kapsayacak dönemde gençlere, aylık bazda 500 TL, toplamda ise 2 bin TL nakdi destek sağlanmış olacak.

AHBAP burs kimlere verilir?

Geri ödeme şartı olmayan Ahbap Derneği bursu Derneğin sitesine üye olan lise ve üniversite öğrencilerine verilir. Engelli, başarı elde etmiş olan ve maddi ihtiyacı olan öğrencilere öncelik tanınmaktadır. Ahbap Derneği bursu değerlendirmeleri bir algoritma üzerinden yapılır.

AHBAP burs başvurusu kimler yapabilir?

AHBAP burs başvurusu kimler yapabilir?
Burs, Lise ve Üniversite öğrencilerine verilecektir. Bursiyerler, Ahbap Biltek Kurulu yazılım ekibi tarafından yazılan burs algoritması eşliğinde dezavantajlarına göre puanlandırılarak belirlenecektir.

BMC bursu kimlere verilir?

Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora öğrenimleri süresince maddi desteğe ihtiyacı bulunan başarılı öğrencilere fırsat eşitliği tanımak için BMC Otomotiv Sanayi Ticaret A.Ş. tarafından başlatılan burs programıdır.

BMC bursu ne kadar?

BMC bursu ne kadar?
Burs tutarı lisans, yüksek lisans ve doktora seviyelerinde farklıdır. 2021-2022 Eğitim öğretim yılında lisans öğrencilerine aylık 1.000 TL, yüksek lisans, doktora öğrencilerine aylık 1250 TL burs ödemesi gerçekleştirilir. Şirket, seçilen öğrencilerin aylık burslarını öğrencilerin banka hesaplarına havale eder.

Merhaba! Yardım amaçlı başvurular hakkında bilgi veren mesajınız için teşekkür ederim. Eğitim alanındaki burslarla ilgili de detaylı bilgiler verilmiş. Size başvuru yapabileceğiniz farklı yardım ve burs programları hakkında bilgi vermek isterim:

1. **Vakıflar Genel Müdürlüğü:** Geliri olmayan ve ihtiyaç sahibi ailelerin başvurularını kabul eden bir kurumdur. Muhtaç, engelli ve yetim çocuklara aylık yardım yapmaktadır.

2. **Bursa Koop Bursu:** Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan kooperatif aracılığıyla üniversite öğrencilerine aylık 500 TL burs desteği sunmaktadır.

3. **Ahbap Derneği Bursu:** Ahbap Derneği tarafından lisans öğrencilerine 6 ay boyunca aylık 600 TL karşılıksız burs verilmektedir. Engelli, başarılı ve maddi ihtiyacı olan öğrencilere öncelik tanınmaktadır.

4. **BCM Bursu:** BMC Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından başlatılan burs programı, lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerine maddi destek sağlamayı amaçlamaktadır. Lisans öğrencilerine aylık 1.000 TL, yüksek lisans ve doktora öğrencilerine aylık 1250 TL burs ödenmektedir.

Umarım bu bilgiler size yardımcı olur. Başvurularınızda başarılar dilerim. Eğer başka sorularınız varsa sormaktan çekinmeyin!

Cam ve plastigi ne yapistirir?

Alflorex ne icin kullanilir?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.679
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt