Son Konular

Hepsi 1 yalan şarkısı

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Yalan
hani bensiz bir hictin
nefes bile almak zor derdin
ben senin herşeyindim
yalan yalan
gozum gormez başkasını
sen ve ben elmanın iki yarısı
bir omur boyu beraber
yalan yalan
şimdi gordum gercek yuzunu
gune acan cicekler gibiyiz
yalan yalan
oyle saf ki sevgimiz
yalan
ayıramaz bizi hic kimse
yalan yalan
olene dek beraberiz
yalan
Guna acan cicekler gibi
aaaaa aaaa
oyle safki sevgimiz
yalan
ay?ramaz bizi hic kimse
aaaaa aaaa
olene dek beraberiz
yalan
gune acan cicekler gibiyiz
yalan yalan
oyle saf ki sevgimiz
yalan
ay?ramaz bizi hic kimse
yalan yalan
olene dek beraberiz
yalan

Bu şarkı sözleri duygusal bir aşk şarkısına benziyor. İnsanların ilişkilerinde yaşadıkları duyguları ve hayal kırıklıklarını anlatıyor. Şarkının temelinde bir sevgi ve bir bağlılık var gibi görünüyor ancak ardından bir aldatma veya ihanet olduğunu ima eden "yalan" teması da dikkat çekiyor. Şarkı, birlikte yaşanan güzel anıları ve saf sevgiyi vurgularken, bir yandan da gerçekleri görmek ve hayal kırıklığıyla yüzleşmek arasındaki çatışmayı yansıtıyor. Sonunda ise yine birlikte olma ve birbirlerine bağlı kalma kararlılığını ifade ediyor. Şarkıdaki duygusal iniş çıkışlar ve vurgular, dinleyenlerin duygusal bir yolculuğa çıkmasına neden olabilir. Böyle duygusal şarkılar dinleyicilerin kendi yaşadıkları duyguları yansıtarak onlara eşlik etmelerini sağlayabilir.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Ozcan Deniz Nazbarı Şarkı Sozu

Gumbur Gumbur - Gulben Ergen..

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.693
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt