- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Henüz hiç gönderi yok ne demek?
Sizi engellediğini düşündüğünüz bir profile girdiğinizde "henüz hiç gönderi yok" ibaresine rastlamanız engellendiğiniz anlamına gelir. Aynı zamanda girdiğiniz profilde; gönderi, takipçi ve takip hanelerinde sıfır (0) yazısını görürsünüz.
Instagram Gönderilerimi neden göremiyorum?
Telefonu kapatıp açın, yeniden başlatın. Uygulamaya tekrar giriş yapacaksınız ve bu sefer sorunun ortadan kalktığını göreceksiniz. Benzer şekilde Instagram paylaşımlarında hataların önüne geçmek için ayarlar bölümünden çerez sistemini belirli bir süreliğine devre dışı bırakabilirsiniz.
Bilgisayardan nasıl post atılır?
İlk olarak bilgisayar üzerinden Instagram sayfasına girin. Instagram hesabınıza giriş yapın. Farede sağa tıklayarak "incele" ya da "öğeyi denetle" seçeneğini seçin. Ancak bunu yerine "CTRL+SHIFT+C" de yapabilirsiniz.
Bilgisayardan Instagram gönderi nasıl yapılır?
Bilgisayarınızda Safari kullanıyorsanız:
- Instagram sayfası açılacak, Instagram kullanıcı adı ve şifrenizi yazın.
- Instagram'a giriş yaptıktan sonra mouse ile sağ tıklayıp "Inspect" (İncele) seçeneğini seçin.
- Açılan panelde sağ altta üç nokta bulunuyor, üç noktaya tıklayın ve açılan kısımdan sağ veya sol tarafa alın.
Bilgisayarda hikaye nasıl paylaşılır?
Bilgisayardan hikaye paylaşmak için aşağıdaki adımları uygulayın.
- Adım: Google Chrome'dan https://www.instagram.com'a gidip hesabınızla giriş yapın.
- Adım: Şimdi klavyenizden 1 defa F12 tuşuna basın.
- 3. Adım: Bu bölüm açıldığı zaman aşağıdaki resimde gösterdiğim gibi telefona benzeyen simgeye tıklayın.
Instagram post nasıl atılır?
Android ve iPhone için Instagram uygulaması Üstteki simgesine dokunun ve sonra alttaki Gönderi kısmına inin: Telefonunuzun kütüphanesinden bir fotoğraf yüklemek için paylaşmak istediğiniz fotoğrafı seçin. Yeni bir fotoğraf çekmek için telefonunuzun kütüphanesinin üst kısmındaki simgesine dokunun.
Instagram siteye gömmek ne demek?
Yakın zamanda video özelliği eklenen Instagram yeni güncellemelerle bu özelliğini daha da geliştirmeye devam ediyor. Instagram'ın dün eklediği gömme özelliği ile artık kullanıcılar fotoğraf ve videolarını web siteleri ve bloglarında üçüncü parti servisler olmadan doğrudan paylaşabilecekler.
Bilgisayardan Instagram nasıl hikaye atılır?
Kullanıcılar artık Instagram web sitesinden hikaye paylaşabilecek ve gönderi kaydedebilecek. Masaüstünde Instagram akışının sol üst köşesindeki kamera ikonuna tıklayarak kütüphaneden görsel seçilip hikaye olarak paylaşılabilecek. Aynı zamanda hikayeye metin eklenebilecek ve metni rengi değiştirilebilecek.
Instagram kullanıcısı yazıyor ne demek?
Uygulamayı kullanan kişilere Instagram kullanıcısı denilmektedir. Bunun yanı sıra mesaj kutusunda daha önce mesajlaştığınız bazı hesapların kullanıcı adı yerine 'Instagram kullanıcısı' yazmasının nedeni bahsi geçen hesabın artık aktif olmamasıdır.