Son Konular

Helin Avşar - Muzik Bitti

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Bir kariyet bitti
İki cirkinleşti
Uc herkez bitti
muzik bitti işim bitti
İşim Bitt Muzik Bitti
ozurdilemek icim cok erken
dur bas bi topa bi dinlen
goruyorum gozumde hikaye
yalan yalan hikaye
Bir kariyet bitti
İki cirkinleşti
Uc herkez bitti
muzik bitti işim bitti
İşim Bitt Muzik Bitti
ozurdilemek icim cok erken
dur bas bi topa bi dinlen
goruyorum gozumde hikaye
yalan yalan hikaye

Bu dizeler, Helin Avşar'ın "Müzik Bitti" şarkısından alıntı yapılmıştır. Şarkının sözleri içinde yer alan duygusal ve hayal kırıklığına uğramış bir anlatım mevcuttur. Helin Avşar, güçlü ve duygusal sesiyle bu şarkıda işini ve müziği bitirdiğini ve yaşadığı tüm olumsuzlukları dile getiriyor. Şarkının atmosferi ve sözleriyle dinleyiciye derin duygular yaşatmayı amaçlıyor. Helin Avşar'ın ifade tarzı ve vurgularıyla dinleyiciyi etkilemeyi başardığı bu şarkı, onun duygusal yönünü de yansıtmaktadır.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Serdar Ortac - Bataklık

Yıldız Tilbe - Kır Cicekleri

1. Konular

1. 1.284.226
  2. Mesajlar

1. 1.670.373
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt