Son Konular

Hazal Kaya Biyografisi

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Leyla Hazal Kaya 1 Ekim 1990 Gaziantep doğumludurHazal Kaya ilkokulu Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu'nda, liseyi İstanbul İtalyan Lisesinde okumuştur
İstanbul Data Üniversitesi Sahne Ve Gösteri Sanatları Yönetimi, Performans bölümüne yılında girmiştir 2006 yılında Acemi Cadı dizisinde 46 bölümde davetli oyuncu olarak yer almıştır 2007 yılında ilk kez Genco adlı bir televizyon dizisinde başrol oynadı
Halit Ziya Uşaklıgil'in benzer adlı romanından uyarlanan Aşkı Memnu dizisinde Nihal'i canlandırmıştır 14 Ocak 2019 Show TV'de başladığı Adını Feriha Koydum adlı diziyle ekranlara geri döndü
Hazal Kaya Resimleri
*

Hazal Kaya, 1 Ekim 1990 tarihinde Gaziantep'te doğmuştur. İlkokul eğitimini Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu'nda tamamlamış ve liseyi İstanbul İtalyan Lisesi'nde okumuştur. Üniversite eğitimine İstanbul Data Üniversitesi Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi, Performans bölümünde devam etmiştir.

2006 yılında oyunculuk kariyerine adım atan Hazal Kaya, "Acemi Cadı" dizisinde 46 bölüm boyunca davetli oyuncu olarak yer almıştır. Ardından 2007 yılında "Genco" adlı televizyon dizisinde başrol oynamıştır.

Ancak geniş kitlelerce tanınmasını sağlayan proje, Halit Ziya Uşaklıgil'in aynı adlı eserinden uyarlanan "Aşkı Memnu" dizisinde canlandırdığı Nihal karakteridir. Bu rolü ile büyük beğeni toplayan Hazal Kaya, Türk televizyonunda kendine sağlam bir yer edinmiştir.

Son olarak 14 Ocak 2019 tarihinde Show TV'de başlayan "Adını Feriha Koydum" adlı dizide başrol olarak ekranlara geri dönmüştür. Hazal Kaya'nın hem Türkiye'de hem de uluslararası düzeyde büyük bir hayran kitlesi bulunmaktadır.

Hazal Kaya'nın resimleri için sanatçının resmi sosyal medya hesaplarını ya da resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Başak Akbay Kimdir

Çiçekler

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.679
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt