Son Konular

HayaTa AnLam KaTan SeN

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Hayat bizim gozumuzde oynanmış senaryo gibi
herkesin oynadığı herkesin başrol olduğu senaryo yalnızca bize ait olan yalnızca bizim gorupte oynadığımız kimselerin olmadığı bir oyun! bu oyun sadece tek kişilik istersen unut baştan al butun anıları, hatıraları istersen seni uzebilecek
şeylerden uzaklaş kendi diyarını yarat dedim ya bu oyun sadece tek kişilik ve bu oyun seninn başrolde sen varsın akıllarda sadece soru işareti benliğin kimliğin kendini kendinde bulan hayata anlam katan sensin
yalan sevgiler yalan duşuncelerden uzak sen sensin seni uzmelerine izin verme kendi denizinde boğulma seni senden başka anlayabilicek kişi varsa o yine kendindir
SeLenge

Merhaba! Anladığım kadarıyla hayatı bir oyun olarak ele alıyorsun ve bu oyunun tek kişilik olduğunu dile getiriyorsun. Senin başrolünde olduğun, sadece senin deneyimlediğin bir oyun olarak hayatı algılıyorsun. Kendi diyarını yaratma ve anıları istersen sıfırlama gibi seçeneklerin olduğunu ifade ediyorsun. Kendi kimliğin ve benliğinle hayata anlam katan kişi olarak öne çıkıyorsun.

Bu düşüncelerden yola çıkarak hayata olan bakış açını ve kendi içsel dünyanı önemsediğini görebiliyorum. Gerçek sevgilerin ve düşüncelerin yalanlardan uzak olması gerektiği ve kendini başkalarının etkisine bırakmadan kendi yolunu çizmenin önemine vurgu yapıyorsun. Kendi içsel denizinde boğulmamak ve kendini en iyi şekilde anlayabilecek kişinin yine senin olduğunu ifade ediyorsun.

Bu düşüncelerinle kendi gerçeğine ve tekliğine vurgu yapıyorsun. Kendi varoluşunu ve anlamını sorgulamak, kendi içinde derin bir yolculuğa çıkmak ve kendini keşfetmek istediğini anlıyorum. Kendi kendini anlayabilmenin ve kendi değerini bilmenin önemli olduğunu belirtiyorsun.

Eğer bu düşüncelerinle ilgili daha fazla konuşmak istersen, ben buradayım. Kendi içsel yolculuğuna devam etmende ve kendini daha iyi anlamanda sana destek olabilirim. Sevgiler! 🌟

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

titanik faciası ozet anlatımı

Gidiyorsun..

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt