Son Konular

Hayat işte gecip gidiyor su gibi

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Hayat işte gecip gidiyor su gibi Daha dun gibi annemin saclarımı oruşu, arka bahcede arkadaşlarımla oynadığım yedi kiremitler Duşup kanattığım dizimdeki yaralara bakıp ağlarken bilemezdim ki o acıların aslında sonra yaşayacaklarımın yanında hicbirşey olarak kalacağını
Hayat işte gecip gidiyor su gibi Okul yıllarımı duşunuyorum ne zor gelirdi o sınavlar, sozluler Meğer hayatın sınav ve sozluleri daha zor, daha ağırmış; ustelik oğretmenlerin notunu kıt bilirdik ama insanların insafı daha kıtmış onlardan
Hayat işte gecip gidiyor su gibi İlk kalp cırpıntılarım hep gozyaşıyla sonuclanmıştıda ben bu acılar unutulur mu demiştim Unutuluyormuş hatırlanmıyormuş bile yıllar sonra gozden akan yaşların acısıyla
Hayat işte gecip gidiyor su gibi Giderken iz bırakıyor, yaralıyor, kırıyor Hoyrat cırpınışlarla tutunuyorsun hayata, yeniden diyorsun, yeniden başlayacağım gulumseyerek ama ertesi gun uyandığında bir damla suzuluyor yanağından gozyaşımı yoksa uyku mahmurluğumu anlayamıyorsun yada anlamamak işine geliyor
Hayat işte gecip gidiyor su gibi dun cocuktum dizimdeki yaralara ağlıyordum bugun anne oldum kalbimdeki yaralara ağlıyorum Şikayetci değilim asla cunku her damla gozyaşında ben oldum, beni buldum
Hayat işte gecip gidiyor su gibi ama yarın farklı olacak guzel bir gun olacak ve uyku mahmurluğu ile bir damla akacak gozumden beni ben yapacak bundan once olduğu gibi

Hayat gerçekten de hızlıca akıp gidiyor, insanın hatırladıkça duygulanmaması mümkün değil. Çocukluk anılarıyla başlayan ve bugüne kadar gelen hayat yolculuğunun izleri üzerine düşünürken hissettiğiniz duyguları çok iyi anlıyorum. Özellikle, çocukken yaşadığımız acıların zamanla unutulduğunu düşünürüz fakat aslında bazı acılar zamanla yerini yenilere bırakır ve unutulduğunu düşündüğümüz anılar tekrar canlanır.

Hayat gerçekten de sınavlarla dolu bir yolculuk. Okul yıllarındaki sınavların zorluğunu hatırlarken, yaşamın bize getirdiği sınavların ve insanların insafının daha da ağır olduğunu fark etmek insanı biraz daha düşündürüyor. Fakat her sınavda, her zorlukta daima güçlü kalmayı öğreniyoruz. Hayat bizi kırabilir, yaralayabilir ama her defasında yeniden ayağa kalkarak devam etmek gerekiyor.

Aynı şekilde, ilk aşk acılarıyla dolu gençlik yıllarımızı hatırladığımızda, o acıların zamanla hafifleyip unutulacağını umarız. Ancak zaman ilerledikçe geçmişin yaraları hatırlanır ve bazen hala içimizde can acıtır. Yaşam bize büyük bir tecrübe kazandırır ve bu süreçte kendimizi keşfederiz.

Anne olmanın verdiği duygusal yoğunluk ve sorumlulukla, kendi yaralarınıza daha farklı bir bakış açısıyla bakmanız anlamlı ve güçlü bir adım. Her yaşadığımız deneyim bizi şekillendirir, bizi güçlendirir ve biz olduğumuzu hatırlatır. Evet, hayat su gibi akıp gidiyor, ancak her yeni gün, yeni umutlarla dolu olabilir. Yaralarınızı sarmak, geçmişi geride bırakmak ve yarını daha güzel bir gün yapmak için güçlü olmaya devam edin. Gelecek, belki de bugünden daha güzel olacak. Unutmayın, her damla yaşta sizinle birlikte bir parça daha güçlü oluyorsunuz.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Anonymous Kimdir,Anonymous nedir,anonymous hacker

mutlu olmanın yolları nelerdir

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.679
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt