Son Konular

Hayalhanem Mehmet Yildiz kim?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Hayalhanem Mehmet Yıldız kim?

Mehmet Yıldız, 1987 yılında İzmir'de dünyaya gelmiştir.2006 yılında Mersin Ticaret Sanayi Odası Anadolu lisesinden mezun olmuştur. 2012 yılında da Ege Üniversitesi Matematik bölümünü bitirmiştir. Yüksek lisansını Muğla Üniversitesinde tamamladı.
Mehmet Yıldız kimin talebesi?
fethullah gülen said nursi'nin talebesidir ve fetö uzun bir süre nurculuk üzerinden beslenip, kendi meşru tabanını oluşturmuştur.

Cübbeli Ahmet Hoca Nurettin Yıldız için ne dedi?

Cübbeli Ahmet, "İhsan Şanocak, Metin Balkanlıoğlu ve Mehmet Talu gibi Hocalarımız Asla Nurettin Yıldız ile Kıyas Edilemez!" notuyla paylaştığı videoda ise "Kimleri dinleyeceğimize dikkat edelim. Kimlere fetva soracağımıza dikkat edelim.
Nurettin Yıldız Hoca Kimdir?
Nureddin Yıldız 1960 senesinde Trabzon'da dünyaya geldi. Yıldız, ilk dînî eğitimini İstanbul'a geldikten sonra babası Hilmi Yıldız'dan aldı. Ayrıca on yaşına kadar hafızlık yaptı. Sonraları Gaziosmanpaşa İmam Hatip Lisesi'ne devam etti ve ardından Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde bir yıllık eğitim aldı.
Fatih Yağcı adıyla çıkan kitaplarının kendilerinin bahsettiğini söyleyen arkadaşlar, Sözler Köşkü oluşumunun yetkilisi Fatih Yağcı' nın 14-15-16-17 yaşlarındaki kızlarla gece vaktinde online "sohbet"lerinden rahatsız olan arkadaşlar Sözler Köşkü oluşumundan ayrılmalarını açıklıyor.
Mehmet Yıldız hangi takımda oynuyor?
14 Eylül 1981, Yozgat), Türk eski millî futbolcudur. Son olarak MKE Ankaragücü forması giymiştir.

Mehmet Yıldız Nurettin Yıldız akraba mı?

Conversation. Nurettin Yıldız Hayalhanem'e geldi: "Soy isim benzer olunca akraba mısın diye soranlara AMCAM diyorum" dedim. "Biz seninle daha ötesi kardeşiz YEĞEN"dedi..
Nureddin Yıldız hangi üniversitede?
Umm Al Qura University – MakkahGaziosmanpaşa Anadolu İmam Hatip Lİsesiİlahiyat Fakültesi-Marmara ÜniversitesiNureddin Yıldız/Eğitim

Sözler Köşkü Nurcu mu?

izmir eksenli nur talebelerinin yoğunlaştığı, risale-i nur perspektifli çalışmaların yer aldığı interaktif bir siteye sahip yapı.
Mehmet Yılmaz futbolu ne zaman bıraktı?
Futbol kariyerine 2013 yılında son vermiştir.

Mead benlik nedir?

Faktor 5 hastaligi neden olur?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.679
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt