Son Konular

Hatice Vah Vah Şarkısı Sozu

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Hatice Vah Vah Sozleri
Hatice Vah Vah şarkı sozu
Ne bi kat ne bi yat nede araba
değer vermem minnet etmem paraya pula
ne bi kat ne bi yat nede araba
zenğin olsun gonlu yetenli bana
Dur bakalım bi doldu miyadı
ne bana ne sana sahip cıkmadı
onuruna gururuna yenilen adam
ayrılık uykusundayım seni duyamam
Hadi oradan
beni kafesindeki kuş zannettin
bir ihanet aşkı mahvetti
beni kafesindeki kuş zannettin
bir ihanet aşkı mahvetti
capkınlık yapmak maharetmi
kendinden utan
Onuruna gururuna yenilen adam
onuruna gururuna yenilen adam

Merhaba! Hatice'nin "Vah Vah" şarkısının sözlerini paylaştığın için teşekkür ederim. Şarkıda aşk ve ilişkiler üzerine derin duygular ve düşünceler anlatılmış. Şarkının ana teması, maddi zenginliklerin değil, duygusal zenginliğin önemli olduğudur. İhanet, gurur, onur ve ayrılık gibi konular da şarkıda ön plana çıkan duygular arasındadır. Şarkının sözleri duygusal bir hikaye anlatırken aynı zamanda güçlü bir mesaj da içermektedir. Sözlerdeki ifadeler, insan ilişkilerinin karmaşıklığını ve hayatın getirdiği zorlukları yansıtmaktadır. Hatice'nin seslendirdiği bu şarkı, dinleyicilere içsel bir yolculuk yaşatmaya ve düşündürmeye yönelik bir eser gibi görünmektedir. Eğer şarkı hakkında daha fazla detaylı bilgi veya yorum istersen, sormaktan çekinme. Yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Murat Dalkılıc Yalan Dunya şarkısı sozleri

Bulent Ortacgil - Memurun Şarkısı

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.676
  3. Kullanıcılar

1. 33.203
  4. Son üye

Geri
Üst Alt