- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Hangi ünlüden yardım istenir?
Devlet desteğinin dışında bazı ünlüler de ihtiyaç sahibi vatandaşlara destekte bulunmaktadır. Ünlüler bu yardımı bir dernek aracılığı ile veya kişisel olarak sağlar….En çok yardım yapan Türk ünlüler şu şekildedir:
- Müge Anlı
- Acun Ilıcalı
- Esra Erol.
- Erol Bilecik.
- Fatih Terim.
- Şenol Şenkaya.
- Ali Koç
- Mehmet Ali Aydınlar.
Hangi dernekler yardım ediyor?
Para Yardımı Yapan Dernek, Vakıf ve İş Adamları
- Maddi Yardım Yapan Dernekler.
- Fakir ve Muhtaçlara Yardım Derneği.
- Türkiye Yardım Sevenler Derneği.
- Dost Eli Derneği Maddi Yardım.
- Vuslat Derneği.
- İyilik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği.
- Para Yardımı Yapan Vakıflar.
- İHH İnsani Yardım Vakfı
Hayırsever iş adamları kimler?
Hayırsever iş adamları kimler?
Türkiye'de ilk kez geçen yıl Capital Dergisi tarafından başlatılan 'Türkiye'nin Gönlü Zengin 50 İş İnsanı' araştırmasında bu yılki hayırseverler listesi 2013 yılının bağış rakamlarını baz alarak oluşturuldu.
Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı kimlere yardım eder?
Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı kimlere yardım eder?
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı; herhangi bir düzenli geliri ve sigortalı işi olmayan muhtaç vatandaşlara, dul kadınlara, işsiz ve gelirsiz engellilere, kronik hastalara, afetzedelere, muhtaçlık sınırının altında yaşayanlara, muhtaç ailelerin çocuklarına, öksüz ve yetimlere öncelikli olarak yardımlar yapıyor.
Şefkat Eli Derneği Hangi cemaat?
Önemli Bilgi: Şefkat Eli Derneği; herhangi bir kurum, kuruluş, tarikat ya da farklı bir derneğe bağlı değildir.
Sosyal Yardım dan kimler yararlanabilir?
Bu yardım ihtiyaç sahibi ailelerde yaşayan, annesi, babası veya her ikisi de vefat etmiş çocuklar için yapılan nakdî yardımlardır. 2021 yılı itibarıyla aylık 150 TL ödeme yapılmaktadır. Sosyal yardım başvuruları e-devlet üzerinden yapılıyor. Gerekli şartları sağlayan vatandaşlar destek yardımlarından faydalanabiliyor.
Kardeş Eli Derneği Hangi cemaat?
Kardeş Eli Derneği Hangi cemaat?
Derneğimizin hiçbir cemaat, siyasi bir kuruluş yada ideoloji, gurup ile bağlantısı bulunmamaktadır. Kardeş Eli Derneği bağışçılarımızın destekleri ile "insanlık için" hizmet çalışmaları yapmaktadır. Türk hukuk sistemi çerçevesinde kurulmuş olan bir kuruluştur.
Huzur Derneği hangi cemaatin?
Huzur Derneği hangi cemaatin?
Huzur Derneği'nin bir cemaat veya siyasi görüş ile bağlantısı var mı? Derneğimiz Mahmud Şentürk hocamız tarafından kurulmuştur. Hizmet noktasında hiçbir fert gözetmeksizin ehli sünnet çizgisindeki bütün Müslüman kardeşlerimizle birlikte olmaktayız.
Sosyal yardım almak için şartlar nelerdir?
Sosyal yardımlaşma ve dayanışma koşulları – Temel ihtiyaçlarını karşılayabilecek düzeyde düzenli ve sürekli bir gelire sahip olmamaktır. Başvuru, kişinin ikamet ettiği yerdeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına (Valilik/Kaymakamlık) yapılır.