- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Hangi ünlü kanseri yendi?
FİLİZ AKIN – NAZOFAREKS KANSERİ Yeşilçam'ın en güzel kadınlarından olan Filiz Akın'a 2002 yılında Nazofareks kanseri teşhisi kondu. Burun ve ağız arasındaki bir tür kanser olan Nazofareks teşhisi konulan Akın, uzun süre tedavi gördü. Ünlü oyuncu gördüğü tedavilerin ardından kanseri yendi.
Meme kanseri olan ünlü kim?
Meme kanseri olan ünlü kim?
'Menajerimi Ara' dizisinde rahatsızlığını fark ederek diziden ayrılan tedavi sürecini başlatan ünlü oyuncu Canan Ergüder, bir süredir meme kanseri hastalığı ile mücadele ediyordu. Meme kanseri sonrası sağlığına kavuşan oyuncu Canan Ergüder, kemoterapi tedavisinin ardından konuştu.
Hangi sanatçılar kanser?
Ünlü oyuncu gördüğü tedavilerin ardından kanseri yendi.
- DEFNE SAMYELİ – RAHİM KANSERİ
- OYA BAŞAR – MEME KANSERİ
- ARZUM ONAN – LENF KANSERİ
- VAHİDE PERÇİN – MEME KANSERİ
- YILDIZ TİLBE – RAHİM KANSERİ
- DENİZ UĞUR – MEME KANSERİ
- YILMAZ MORGÜL – CİLT KANSERİ
- NİLÜFER – MEME KANSERİ
Serra Yılmaz kanser mi?
Serra Yılmaz kanser mi?
Ünlü oyuncu 17 yıl önce yakalanmış meme kanserine ve dalga geçerek atlatmış. Kızı Ayşe ise biraz daha zorlanmış: "Annen ne zaman ölecek?" diyenlerle çok uğraştım!.. Ünlü ilaç firması Novartis'in 'Annemle Biz Kanseri Yeneriz' kampanyasının ilanlarını gördüğümde gerçekten çok etkilendim.
Zuhal Olcay ne kanseri oldu?
Uzun yıllar oyunculuk yapmak gibi bir planım vardı ancak kolon kanseri olduğumu öğrendiğim gün hayatım değişti. Birden setlerden hastane yatağında buldum kendimi."
Özkan Uğur iyileşti mi?
Özkan Uğur iyileşti mi?
'Yorucu tempodan uzak durmam gerekli' Kısa süre önce hastalığı yendiğini açıklayan Özkan Uğur, İnstagram üzerinden yaptığı paylaşımda sayfasından yaptığı paylaşımla son raporlarının temiz çıktığını müjdelemiş ve "İkinci kez karşılaştığım bu maçtan da galip çıktım. Dualarınız için çok teşekkür ederim.
Nilüfer Ne Kanseri?
Pop müzik sanatçısı Nilüfer göğüs kanseri olduğunu açıkladı. 25 Ekim'e ameliyat randevusu alan sanatçı, "Erken teşhisten dolayı kendimi şanslı hissediyorum" dedi. Çağımızın büyük hastalığı kanser, sanat dünyasının da korkulu rüyası oldu. Son dönemde kanser vakalarında büyük bir artış var.
Serra Yılmaz nerede yaşıyor?
Serra Yılmaz nerede yaşıyor?
İstanbul'da bulunan Sainte-Pulchérie ve Saint Benoît adlı Fransız liselerinde eğitim gördü. Fransa'da bulunan Université de Caen Normandie'nin psikoloji bölümünden mezun oldu. Serra Yılmaz İtalya'da yaşıyor…
Oyuncu Açelya Elmas kanseri nasıl yendi?
Açelya Elmas'a, 2003 yılında konulan lenf kanseri teşhisi, genç oyuncunun hayatını bir anda değiştirdi. Bir yandan oyunculuk hayatını sürdürürken bir yandan da kansere karşı savaş açan Elmas, kanseri 4 kez yenmeyi başardı ve bu süreçte iki kez de ilik nakli oldu.
Mazhar Fuat Özkan öldü mü?
Mazhar Fuat Özkan öldü mü?
Mahsar, Fuat, Özkan yani MFÖ Grubu'nun solisti Özkan Uğur sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile hayranlarına kötü haber verdi. 68 yaşındaki Özkan Uğur, 2013 ve 2020 yıllarında lenf kanserine yakalanmış ve tedaviler sonucu eski sağlığına kavuşmuştu.
Özkan Uğur hangi hastanede?
"ALTI AYDA BİR KONTROLE GELİYORUM" Zorlu sürecin ardından geçtiğimiz yaz Nişantaşı Amerikan Hastanesi çıkışı objektiflere takılan Uğur, sağlık durumunu soran muhabirlere "Hastalığımdan dolayı altı ayda bir kontrole geliyorum. Her şey iyi, normal şu anda" açıklamasında bulunmuştu.
Canan Ergüder kanser oldugunu nasıl anladı?
Canan Ergüder kanser oldugunu nasıl anladı?
Duşta memesinde bir tuhaflık olduğunu fark eden ve doktora başvuran Canan Ergüder, "Kontrol sırasında doktorun yüz hatlarından sonra meme kanseri olduğunu anladım ve çok korktum" açıklamasında bulundu.