Son Konular

Hangi İllerde Yapı Denetim Var

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Hangi İllerde Yapı Denetim Vardır
Yapı Denetim Olan İller Hangileri
Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, Turkiyede halen 19 ilde uygulanan yapı denetim sistemini Turkiye geneline yaygınlaştırma calışmalarının surdurulduğunu bildirdi
Mustafa Demir Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bolu, Bursa, Canakkale, Denizli, Duzce, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Sakarya, Tekirdağ ve Yalova'da pilot olarak uygulamaya konulan yapı denetimi sisteminin, kamuya ait yapı ve tesisler ile yasada belirtilen ruhsata tabi olmayan yapılar haric, yurt genelinde ozel binalarda uygulanacağını anlattı

Yapı Denetimi uygulanan iller ve bölgeler genişlemeye devam ediyor. Şu anda bulunduğumuz il sıralamasına göre, Yapı Denetimi olan iller şunlardır: Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bolu, Bursa, Çanakkale, Denizli, Düzce, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Sakarya, Tekirdağ ve Yalova. Pilot olarak başlatılan yapı denetimi sistemi, kamu binaları, tesisler ve ruhsata tabi olmayan yapılar haricinde, özel binalarda da uygulanabilecek bir sistem olarak planlanmaktadır. Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir'in belirttiğine göre, bu uygulamaların tüm Türkiye geneline yayılması için çalışmalar devam etmektedir. Bu uygulamalar ile binaların kalitesi artırılarak daha güvenli ve sağlam yapılar inşa edilmesi hedeflenmektedir.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

İnsanın Evrensel Ozellikleri

Anne kız birlikte mezun oldular

1. Konular

1. 1.284.226
  2. Mesajlar

1. 1.670.381
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri
Üst Alt