Son Konular

Hangi ERP programi?

Modoratör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

Hangi ERP programı?

Türkiye'de Kullanılan ERP Programları Nelerdir?
- DİA Kurumsal Yönetim Sistemi.
- SAP Kurumsal Kaynak Planlama.
- CANİAS Kurumsal Kaynak Planlama.
- WORKCUBE Kurumsal Kaynak Planlama.
- IFS Kurumsal Kaynak Planlama.
- UYUMSOFT Kurumsal Kaynak Planlama.
- LOGO Kurumsal Kaynak Planlama.
- NETSIS Kurumsal Kaynak Planlama.

Muhasebede ERP ne demek?

Muhasebede ERP ne demek?
ERP, kurumsal kaynak planlama anlamına gelir. Şirketin finans, tedarik zinciri, operasyon, ticaret, raporlama, üretim ve insan kaynakları faaliyetlerini yöneten bir yazılımdır.

CRM ERP ne demek?

CRM ERP ne demek?
Kurumsal kaynak planlama (ERP) ve müşteri ilişkileri yönetimi (CRM) programları ortak özellikler taşıyabildiği gibi temelde iki farklı konu üzerine eğilirler: ERP, üretim ve operasyonel işlerin takibi için, CRM ise müşteri ilişkileri ve satış takibi için kullanılır.

Bir firma neden ERP kullanır?

Kurumsal kaynak planlama (ERP) sistemleri, iş fonksiyonlarını merkezi ve entegre bir sistem içinde yönetmek isteyen kuruluşlar tarafından kullanılır. ERP genellikle tedarik zinciri içinde çalışan şirketler tarafından imalat ve dağıtımın tüm hareketli parçalarını takip etmeye yardımcı olmak için kullanılır.

En iyi ERP programı hangisi?

En iyi ERP programı hangisi?
1. SAP. SAP, alanında mutlak bir küresel liderdir. 170 milyondan fazla bulut kullanıcısı var ve 45 yıldan fazla deneyime sahipler.

LOGO ERP programı nedir?

LOGO ERP programı nedir?
Kurumsal Kaynak Planlama (ERP) tüm çalışanların ve tüm görevlerin merkezi bir noktadan ve otomatize edilmiş şekilde yönetilmesini sağlar. Bu sayede işletmedeki tüm kaynaklar ve süreçler etkili şekilde kontrol edilir, insan kaynaklı hatalar ortadan kalkar, zaman ve maliyet tasarrufu elde edilir.

ERP neyin kısaltması?

ERP kurumsal kaynak planlaması olarak bilinen Enterprise Resource Planning kısaltması olarak bilinmektedir. Dilimize İngilizceden gelen ERP kurumsal kaynak planlaması için kullanılan kaynakların tümü olarak bilinmektedir.

ERP nedir ne iş yapar?

ERP nedir ne iş yapar?
ERP (Enterprise Resource Planning / Kurumsal Kaynak Planlaması), şirketlerin teknoloji, hizmet ve insan kaynakları ile ilgili birçok işlevi otomatikleştiren entegre uygulamaları kullanmasına olanak tanıyan bir işletme süreçleri yönetimi yazılımıdır. ERP Danışmanı, şirketlere bu işleve ilişkin destek sağlar.

CRM ve ERP farkı nedir?

CRM ve ERP farkı nedir?
CRM ile ERP'nin Farkları CRM, müşteri memnuniyeti, müşteriye özel çözümler ve satış takibi için kullanılırken ERP, üretim ve iş süreçlerinin takibinde kullanılmaktadır. İkisinin ortak özelliği ise verimliliği, otomasyonu ve gelir üretimini artırmaya yönelik araçlar olmalarıdır.

ERP ve CRM yazılımları nedir ne işe yararlar?

Kurumsal kaynak planlamanın (ERP) tanımı Kurumsal kaynak planlama (ERP), kurumların muhasebe, satın alma, proje yönetimi, risk yönetimi ve mevzuat uyumunun yanı sıra tedarik zinciri operasyonları gibi günlük iş faaliyetlerini yönetmek için kullandığı bir yazılım türünü ifade eder.

ERP neden ihtiyaç duyarlar?

ERP neden ihtiyaç duyarlar?
En küçük işletmenin bile kullandığı ERP sistemi rekabet gücünü artırır nitelikte. Büyük küçük tüm işletmeler, büyüyen ihtiyaçlarını karşılayabilmek, sağlıklı öngörüler ve olasılıkları göz önüne alarak simülasyon yapabilmek ve ortaya çıkan sonuçlara göre doğru karar verebilmek için ERP'ye ihtiyaç duyuyor.

ERP mantığı nedir?

ERP mantığı nedir?
Kurumsal kaynak planlama (ERP), kurumların muhasebe, satın alma, proje yönetimi, risk yönetimi ve mevzuat uyumunun yanı sıra tedarik zinciri operasyonları gibi günlük iş faaliyetlerini yönetmek için kullandığı bir yazılım türünü ifade eder.

Workcube yerli mi?

Blog – Workcube, Bilişim 500 "Yerli ERP Yazılımları" Kategori Birincisi.

Logo yazılım şirketi ne iş yapar?

Logo yazılım şirketi ne iş yapar?
Logo Yazılım mikro işletmelerden kurumsal büyük işletmelere kadar farklı ölçeklerdeki şirketler için uygulama yazılımı çözümlerini pazara sunuyor.

Türkiye'de kullanılan popüler ERP programları şunlardır:
- DİA Kurumsal Yönetim Sistemi
- SAP Kurumsal Kaynak Planlama
- CANİAS Kurumsal Kaynak Planlama
- WORKCUBE Kurumsal Kaynak Planlama
- IFS Kurumsal Kaynak Planlama
- UYUMSOFT Kurumsal Kaynak Planlama
- LOGO Kurumsal Kaynak Planlama
- NETSIS Kurumsal Kaynak Planlama

ERP, 'Enterprise Resource Planning' kelimesinin kısaltmasıdır ve şirketin finans, tedarik zinciri, operasyon, ticaret, raporlama, üretim ve insan kaynakları gibi faaliyetlerini yöneten bir yazılım sistemidir.

Kurumsal kaynak planlama (ERP) sistemleri genellikle iş fonksiyonlarını merkezi ve entegre bir sistem içinde yönetmek isteyen şirketler tarafından kullanılır. Bu sistemler tedarik zinciri içinde çalışan şirketler için imalat ve dağıtım süreçlerini takip etmeye yardımcı olur.

En iyi ERP programlarından biri olarak SAP gösterilebilir. SAP, sektörde lider konumda olan ve uzun yıllara dayanan deneyime sahip bir yazılım şirketidir.

LOGO ERP programı ise, kurumsal kaynak planlamanın tüm bir işletmenin ve görevlerin merkezi bir noktadan otomatik olarak yönetilmesini sağlayan bir yazılımdır. Bu sayede işletmedeki kaynaklar ve süreçler etkili bir şekilde kontrol edilir, hatalar azaltılır ve zaman ile maliyet tasarrufu sağlanır.

ERP ve CRM arasındaki farkı belirtmek gerekirse, CRM (Müşteri İlişkileri Yönetimi) müşteri memnuniyeti, özel çözümler ve satış takibi için kullanılırken, ERP (Kurumsal Kaynak Planlama) üretim ve iş süreçlerinin takibinde kullanılır. İkisi de işletmelerin verimliliğini artırmaya yönelik araçlar sunar.

ERP neden gerekli olduğu sorusuna yönelik cevap ise, her ölçekteki işletmenin rekabet gücünü artırmak, büyümeyi desteklemek, sağlıklı öngörüler yapmak ve doğru kararlar almak için ERP sistemlerine ihtiyaç duymasıdır.

Workcube, yerli bir ERP yazılımı olarak Bilişim 500 listesinde "Yerli ERP Yazılımları" kategorisinde birinci sırada yer almaktadır.

Logo Yazılım şirketi ise farklı ölçeklerdeki şirketler için uygulama yazılımı çözümleri sunan bir yazılım şirketidir, micro işletmelerden büyük kurumsal şirketlere kadar geniş bir yelpazede hizmet vermektedir.

Marvelin yapimcisi kim?

Evlendikten sonra alinan ev ortak mi?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.678
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt