Modoratör
Efsanevi Üye
Hangi e-posta adreslerinde kullanılamayan kelimeleri anlama?
Ayrıntılar için E-posta adreslerinde kullanılamayan kelimeler başlıklı makaleyi, grubu groups.google.com'da oluşturursanız da Ayrılmış kelimeleri anlama başlıklı makaleyi inceleyin. Grubunuzu bir iş veya okul hesabında oluşturuyorsanız e-posta adresiniz -kullanicinin-olusturdugu gibi bir son ek içerebilir.
Bir gruptan e-posta gönderilebilir.?
Bir gruptan e-posta gönderilebilir.?
Davetliler, gruba katılmak için davetiyedeki bir bağlantıyı tıklar. Bu yalnızca, Üyeleri doğrudan ekleme özelliği KAPALI olduğunda kullanılabilir. Gruptan e-posta alma tercihleri. Mevcut seçenekler: Her e-posta: Mesajlar grupta yayınlandıklarında ayrı ayrı gönderilir.
Hangi bir e-posta adresi var?
Grubunuzu bir iş veya okul hesabında oluşturuyorsanız e-posta adresiniz -kullanicinin-olusturdugu gibi bir son ek içerebilir. Örneğin, grup adınız eğitim ise gerçek e-posta adresi egitim-kullanicinin-olusturdugu@alaniniz olabilir.
Doğru adres ve posta kodu nasıl yazılır?
Doğru adres ve posta kodu nasıl yazılır?
Adres ve posta kodunun, tam, doğru ve okunaklı olmasının yanında, gönderi üzerine, uygun yere yazılması da önemlidir. Gönderi üzerine tam, doğru ve okunaklı adres ve posta kodu yazma örneği yukarıdaki gibidir. * Posta pulu zarfın sağ üst köşesinde,
Hangi gruplar için e-posta adresi var?
Örneğin, grup adınız eğitim ise gerçek e-posta adresi egitim-kullanicinin-olusturdugu@alaniniz olabilir. Grubun amacı veya nasıl kullanıldığı. Bilgiler grubun Hakkında sayfasında görünür. Grup üyeleri, grup içeriği, SSS, ilgili grupların bağlantıları gibi bilgileri dahil edebilirsiniz.
Grup için kullanılan e-posta adı kullanın.?
Grup için kullanılan e-posta adı kullanın.?
Grubun amacını tanımlamayı kolaylaştıran adlar kullanın. Grup için kullanılan e-posta adresi. Birden fazla alan görüntülenirse listeden uygun alan adını seçin. E-posta adresleri en fazla 63 karakter uzunluğunda olabilir. Bu sınır, adresin alan adı kısmını (ör. @gmail.com) içermez.