- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Hangi bir posta kutusu var?
Ekleme (28.02.2016): Şu ana kadar 3-4 ürün posta kutuma gelmiş bulunuyor, Bunlardan takipli olanı için kapılara yapıştırılan kağıdı kutuya bırakmışlardı. Nedenini sorduğumda, takipli gönderi için imza almaları gerektiğini söylemişlerdi ve bir köşede kargoların yanında bekliyordu ürünüm.
Ne kadar büyük bir posta kutusu var?
Kutu boyutları itibariyle malesef pek yüksek değil, tahminen 10 cm kadar bir yüksekliği bulunuyor. Derinlik ve genişlik ise a4 kağıt sığacak gibi geldi bana. Adı posta kutusu ancak gelen kargolarda durum ne olur hâlâ emin değilim, muhtemelen o posta kutusuna büyük bir paket geldiğinde bir köşede bekletirler.
Bu yüzden posta kutusu kiralama ihtiyacım var.?
Takipsiz gönderilerimin kaybolması üzerine posta kutusu kiralama ihtiyacı hissettim. Sadece kimlik fotokopisi vererek (postanede kendisi fotokopi çekti), adres ve telefon bilgilerinin istendiği bir form doldurdum. Ardından görevli bir dolap anahtarı uzattı ve bunu çoğaltıp getirmemi istedi.
Hangi koşullar ile posta kutusu kiralama işlemi yapılır?
Posta kutusu kirama işlemini nasıl yaptığımı, ne gibi şartları olduğunu açıklamaya çalışacağım. Takipsiz gönderilerimin kaybolması üzerine posta kutusu kiralama ihtiyacı hissettim. Sadece kimlik fotokopisi vererek (postanede kendisi fotokopi çekti), adres ve telefon bilgilerinin istendiği bir form doldurdum.
Neredeyse, böyle bir posta kutusu var?
Adı posta kutusu ancak gelen kargolarda durum ne olur hâlâ emin değilim, muhtemelen o posta kutusuna büyük bir paket geldiğinde bir köşede bekletirler. Bu arada doldurduğum formda ailemden birileri geldiğinde, gelen postanın kendisine verilip verilmeyeceğini seçtiğim bir bölümde mevcuttu.
Posta sistemini nasıl kullanabiliriz?
Posta sistemini köylerde bulunan npc üzerinden kullanabilir veya nesne marketten alacağımız mobil posta kutusu ile kullanabiliriz. Posta sistemini kullanarak gönderdiğimiz itemler yanglar veya mesajalr karşıdaki kişinin posta kutusuna gitmiş olur.