Son Konular

Hande Yener beni sev klibindeki adam kim?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Hande Yener beni sev klibindeki adam kim?

Şarkı ve klip hakkında bilgi İmaj fotoğraflarını Safa Gülsoy'un çektiği şarkının video klip yönetmenliğini ise Gülşen Aybaba üstlendi.

Beni çok sev kimler söylüyor?

Tarkan – Beni Cok Sev.
Yalnız beni sev sözleri kime ait?
Zeki Erdem – Yalnız Beni Sev – YouTube.
Devrim Karaoğlu kim?
müthiş bir müzisyen. ötesi yok. değeri bilinmemiş ülkemizde, çekmiş gitmiş amerika'ya. iyi de yapmış. buradan cacık olmaz. türkiye'den amerika'ya gitmiş ve orada adeta birçok hit şarkıya can vermiştir. ayrıca rock mafia isimli müzik prodüktörlerinin olduğu gurubun üyesidir.

Sev beni şarkısı kime ait?

Serhan Özdemir – Sev Beni – YouTube.

Beni çok sev Leyla kimin kızı?

Herkesin aklında tek soru; "Leyla kimin kızı?" Filmde Leyla'nın Musa'nın gerçek kızı olmadığını görüyoruz. Nuriye (Songül Öden) iş yerinde çalışan bir kadının kızı diyor Leyla için ama filmi izleyen pek çok kişi hemen kolları sıvayıp "beni çok sev leyla kimin kızı?" sorusuna google'lıyor…
Beni çok sev şarkı sözleri kime ait?
Bu iddia hakkında 'Beni Çok Sev'in söz yazarı Günay Çoban'a da söz hakkı doğdu tabii: "Tutan bütün şarkıların ortak kaderidir. İlla bir yerden 'çaldı'rırlar.
Yalnız beni sev kaç yılında çıktı?
℗ 2006 SEYHAN MÜZİK PROD.
Sibel Can – YALNIZ BENİ SEV – YouTube.
#Abone #Olurmusunuz 🙂 #AçbanaKollarını #Sevbenidelicesine Aç bana kollarını, sar yine öyle, tut bırakma Sev beni delicesine, kimseye verme, canımıda yakma Çok severim güzelim, ben deliyim, sen kusuruma bakma Ah yanıyor yüreğim, ne olur beni anlaa…
Beni çok sev Musa'nın kızı kim?
BENİ ÇOK SEV FİLMİ KONUSU Peki, Beni Çok Sev filminin konusu ne? Filmin konusu özetle şöyle: 14 yıl sonra, bir günlüğüne cezaevinden çıkarak memleketine giden Musa, doğumundan sonra ilk defa kızı Yonca'yı görecektir.
Beni çok sev Musanın kızı kim?
Musa, hapishanede olduğu 14 yılın ardından ilk defa karısını, annesini ve kendisinden uzaklaşan kızı Yonca'yı görür. Kızı ile muhteşem bir gün geçiren Musa, bir şeylerin yanlış gittiğine dair bir hisse kapılır.

Bot hangi mevsim giyilir?

Cini sanatinda hangi desenler kullanilir?

1. Konular

1. 1.284.226
  2. Mesajlar

1. 1.670.381
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri
Üst Alt