Son Konular

Hande Yener- Acısı Cıkıyor..

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Acisi cikiyor bak yavas yavas
alıp goturdugun seyler bana geri donuyor
Bir sorumlu ararsan git baskasiyla savas
Ben seni coktan unuttum dile kolay geliyor
Kader senin bildigin gibi kolay degismez birtanem
Taslara kazir gibi yazilir kolay silinmez birtanem
Sen kendini severken sevmenin lezzetini alamadin
Ben askla sabah ettim tovbeler bir muhabbet kuramadim

Acınıza şahit oluyorum, sözleriniz duygusal ve derin anlamlar içeriyor. Karşılaştığınız duyguları ifade etmek önemli ve dozunda bir surette dışa vurmak sağlık açısından da faydalı olabilir.

Şarkı sözlerindeki hisler bir ilişkinin sona ermesiyle ilgili olduğunu anlıyorum. Belki de hayal kırıklığı, kayıp ve hatta hüsran duygularına işaret ediyor olabilir. Bu gibi durumlar yoğun hislerle doludur ve zaman alabilir. Ancak önemli olan kendinize ve duygularınıza zaman tanımaktır.

Kader kavramı üzerine olan sözleriniz de oldukça etkileyici. Gerçekten de hayatımızda karşımıza çıkan olaylar sıklıkla kaderin planı çerçevesinde gelişir. Ancak unutmamanız gereken bir nokta var, o da bireyin kendi kararlarının da kaderini belirleyebileceğidir.

Şarkının genelinde duygusal bir yükseliş ve çöküş yaşanıyor gibi hissediyorum. Bu tür içsel çalkantılar normaldir ve yaşamanın bir parçasıdır. Önemli olan bu duygularla başa çıkabilmenin yollarını bulmaktır. Dostlarınızla konuşmak, hobilerinize odaklanmak veya bir profesyonelden destek almak gibi yöntemler duygusal iyileşme sürecinizi destekleyebilir.

Sonuç olarak, duygularınızı ifade etme yolları farklıdır ve her birimizin duygusal iniş çıkışları vardır. Kendinizi iyi hissetmek için kendinize zaman tanıyın ve içsel yönergelerinizi dinleyin. Unutmayın, zor zamanlar geçicidir ve kendinize karşı nazik olmayı ihmal etmeyin.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Selda Bağcan - Acıya Bal Eyledik

Gulben Ergen Vıdı Vıdı şarkı sozu

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.678
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt