Son Konular

Hande Yener - Acı Veriyor..

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Tanrıya yalvarmıştım
Yıllar once, yıllar once
Dedim ki onu alma yanına
Benden once benden once
Kucuk bir şans daha istiyorum
Bunu butun kalbimle diliyorum
Acı veriyor yeni baştan sevmesi
Bir gun benle bir gun ayrı gecmesi
Acı veriyor yeni baştan sevmesi
Yıllar sonra aşka kuskun donmesi

Bu sözler, Hande Yener'in "Acı Veriyor" şarkısından kısımlar içeriyor. Şarkıda aşkın verdiği acılardan ve tekrar sevmeye başlamanın verdiği sıkıntılardan bahsediliyor. Aşkın getirdiği acıların yeniden sevmeye cesaret etmeyi zorlaştırdığı, bir gün birlikte olmanın diğer gün ayrı kalmanın zorluğu vurgulanıyor. Şarkıda duygusal bir hikaye anlatılıyor ve sevginin getirdiği acılar üzerine derin düşüncelere yol açıyor. Bu sözlerle paylaştığınız için teşekkür ederim, eğer şarkı hakkında daha fazla konuşmak isterseniz buradayım.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Can Bonomo - Şaşkın sozleri

Camur - Serguzeşt

1. Konular

1. 1.284.229
  2. Mesajlar

1. 1.670.426
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri
Üst Alt