Son Konular

Haluk Piyes biyografisi, fotoğrafları

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
1970'lerin başında Almanya'ya dışarı giden Adanalı bir anne ve Türkmenistanlı bir babanın oğlu
Almanya'da okurken Edebiyat öğretmeni yeteneğini keşfetti ve onu oyunculuğa sevk etti Tiyatro kurslarına sürekli Piyes, hukuk okumaya karar verdi Hukuk okurken, bir taraftan da boks ile uğraştı New York'taki Actors Studio'da üç aylık bir sinema eğitimi aldı Türkiye'deki kariyerine ilk kez Barış Pirhasan'ın O da Beni Seviyor filmi ile başladı
*

Haluk Piyes; 1970'lerin başında Almanya'ya giden bir Adanalı anne ile Türkmenistanlı bir babanın çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. Almanya'da okurken edebiyat öğretmeni tarafından keşfedilerek oyunculuk yeteneği olduğu keşfedilmiştir. Bu keşif sonrasında tiyatro kurslarına katılmaya başlamış ve oyunculuk alanında kendini geliştirmiştir. Aynı dönemde hukuk okumaya karar vermiş, bu alanda eğitimine devam etmiştir.

Hukuk eğitimine devam ederken bir yandan da boks sporu ile ilgilenmiş ve bu alanda kendini geliştirmiştir. Daha sonra New York'taki Actors Studio'da üç aylık bir sinema eğitimi almış ve oyunculuk kariyerine daha da büyük bir adım atmıştır. Türkiye'ye döndüğünde ise kariyerine Barış Pirhasan'ın "O da Beni Seviyor" filmi ile başlamış ve büyük beğeni toplamıştır. Bu filmle Türk seyircisinin dikkatini çekmeyi başaran Haluk Piyes, daha sonra birçok projede yer almış ve kariyerinde başarılı işlere imza atmıştır.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Muck Dizisi Azra Akın resimleri

Muck Dizisi Seda Telciler Resimleri

1. Konular

1. 1.284.249
  2. Mesajlar

1. 1.670.717
  3. Kullanıcılar

1. 33.209
  4. Son üye

Geri
Üst Alt