Son Konular

Haluk Levent hangi universiteleri kazandi?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Haluk Levent hangi üniversiteleri kazandı?

Adana Atatürk Lisesinden mezun oldu. Sonra sırasıyla Karadeniz Teknik Üniversitesi Orman Mühendisliği, Ankara Üniversitesi Kastamonu Meslek Yüksek Okulu Bilgisayar Programcılığı, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Fizik Bölümü ve Ankara Üniversitesi Muhasebe bölümünde kısa zamanlar öğrencilik yaptı.

Haluk Levent'in soyadı ne?

Haluk Levent (d. Haluk Acil: 26 Kasım 1968, Adana), Türk rock şarkıcısı ve hayırsever.
Şebnem Ferah hangi okuldan mezun?
ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİİstanbul ÜniversitesiŞebnem Ferah/Üniversite
Şebnem Ferah Sigara ne zaman çıktı?
Müzik videoları

Haluk Levent nereden mezun?

Ankara ÜniversitesiHaluk Levent / Üniversite

Haluk Levent'in kızı var mı?

Ela AcilHaluk Levent / Kızı
Şebnem Ferah hangi liseden mezun?
Liseyi Bursa Özel Namık Sözeri Lisesinde yatılı bir öğrenci olarak okudu ve bu dönemler Şebnem Ferah'ın kendisini tanımasına, tek başına ayakta kalmasına yardımcı oldu. Şebnem Ferah'ın müzik hayatı daha sonra okul orkestraları ve küçük topluluklarla devam etmiştir.
Şebnem Ferah sesi kaç oktav?
Piyasada sesinin 3 oktav olduğuna dair bir efsane dolaşıyor. Bu hayli iddialı bir rakam! Ferah; sesi 5.2 oktav olan Mariah Carey ve 4 oktavlık sese sahip Christina Aguilera'nın arkasında ama 'Altın ses' olarak kabul edilen Adele'in yanı sıra Beyonce, Rihanna ve Katy Perry ile aynı ses düzeyine sahip.

Şebnem Ferah Hoşçakal ne zaman çıktı?

2005Hoşçakal / Çıkış tarihi

Elfida neden yazıldı?

Elfida Beyzanur isimli bir kız çocuğuna yazılmış. Bir gün doktorların odasındaydım ve doktorlardan biri bana dedi ki: "Haluk Bey, bu kızı gözden çıkartın." Yanımda da müzisyen arkadaşım Emrah Aydoğdu var. Emrah, "Gözden çıkarılan kadın anlamı Osmanlıca'da Elfida." dedi.
Levent'in kaç tane çocuğu var?
Haluk Levent Ela adında bir kız çocuğuna sahiptir. Sanat yaşamına on beş albüm, bin konser, iki kitap yüzlerce ödül, yardım konserleri, iki tane rekor konser (on iki saatlik), onlarca çevre davası sığdırdı. 2010'un son aylarında Hacivat Karagöz adlı albümünü çıkardı.

Norman Bates karisi kim?

AYT kimya konulari nelerdir?

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.698
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt