Son Konular

Halil Sezai Bırak Gitsin şarkı sozu

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Halil Sezai paracıkoğlu Bırak Gitsin sozleri
Halil Sezai Bırak Gitsin şarkı sozleri
bırak gitsin şarkısı sozu halil sezai paracıkoğlu
Hadi sor hayat buysa vur şaraba
Giden gitsin sen kal sakın ağlama
Bırak gitsin Hayat buysa vur kendini şaraba
Hadi sor hayat buysa vur şaraba
Giden gitsin sen kal sakın ağlama

"Beni bırak gitsin şarkısı sözleri" hakkında detaylı bilgi vermek isterim:

Halil Sezai'nin "Beni Bırak Gitsin" şarkısı, kendine özgü tarzıyla dinleyicilere duygusal bir yolculuk yaşatan bir şarkıdır. Şarkının sözleri, aşk acısını ve ayrılığı anlatırken içinde bulunduğumuz duygusal karmaşayı yansıtır. İşte şarkının sözleri:

"Hadi sor, hayat mı bu
Hele vur kendini şaraba
Giden gitsin, kal sen sakın ağlama
Bırak gitsin, hayat mı bu
Hele vur kendini şaraba
Giden gitsin, kal sen sakın ağlama
Beni bırak gitsin..."

Bu şarkı, Halil Sezai'nin duygusal derinliğini ve müzikal yeteneğini bir kez daha gözler önüne seriyor. Dinleyicilere ayrılık acısını ve yaşanan duygusal karmaşayı hissettiren bu şarkı, melancholic atmosferiyle dinleyenleri etkileyici bir duygusal yolculuğa çıkarıyor. Eğer bu şarkıyı dinlerken duygusal anlamda derinleşmek isterseniz, "Beni Bırak Gitsin" şarkısını tavsiye edebilirim.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Halil Sezai Paracıkoğlu Fırtına şarkı sozu

Halil Sezai bir kelebekle aşk olmaz şarkı sozu

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.715
  3. Kullanıcılar

1. 33.208
  4. Son üye

Geri
Üst Alt