Modoratör
Efsanevi Üye
Half Life 2 ne kadar sürüyor?
Kaçmaya çalışırken Half-Life 2'den de tanıdığımız Alyx Vance bize oyun boyunca yardım ediyor. Serinin diğer oyunlarına göre en kısa olanıdır ve yaklaşık 4-5 saatlik oynanış süresi vardır. Kısa olmasına rağmen en az 20 saatlik oynanışa sığabilecek aksiyon ve duygu yüklü sahne vardır.
Half Life 2 Episode 2 kaç saat?
Ben Half-Life 2'yi 14 saatte bitirdim Episode One 3 saat Episode two 6-8 saat arası.
Half Life ne kadar sattı?
Half Life ne kadar sattı?
Oyun 7.72 milyondan fazla satış yaptı. Efsanevi serinin ilk oyunu olan Half-Life, Counter-Strike'ın da ünlenmesini sağladı. Oyun 9.3 milyon sattı.
Half Life serisi hangi sırayla oynanmalı?
Half Life serisi hangi sırayla oynanmalı?
2.1 Half Life 2.
Half Life 1 Türkçe altyazı nasıl yapılır?
Kurulum: Arşiv dosyasının içindeki HalfLifeTurkce klasörünü C:\ Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Half-Life klasörünün içine atın, Steam'i baştan başlatın. Kütüphanenizde oyun belirecektir.
Half Life 2 Türkçe Yama Nasıl Yapılır?
Oyun zaten resmi olarak Türkçe. Kütüphaneden oyuna sağ tıklayıp, özelliklerden dili Türkçe yaptıktan sonra oyuna girip konsola cc_lang turkish yazmak yeterli.
Half Life 1 kaç MB?
Half Life 1 kaç MB?
Depolama: 6500 MB kullanılabilir alan.
Half Life sahibi kim?
Half Life sahibi kim?
Half-Life, 1998 yılında Sierra Studios tarafından yayımlanan ve Valve tarafından üretilen birinci şahıs nişancı bilimkurgu video oyunudur.
Half Life 3 ne zaman çıkıyor?
31 Haziran'da çıkacak.
Half Life 2 kaç gb ram?
Sistem Gereksinimleri İşletim Sistemi: Windows 7, Vista, XP. İşlemci: 1.7 Ghz. Bellek: 512 MB RAM.
Half Life türkçe nasıl yapılır?
Half Life türkçe nasıl yapılır?
Half Life 2 Türkçe altyazı nasıl yapılır?
Half Life 2 Türkçe altyazı nasıl yapılır?
Half Life 2 Türkçe dil desteği var mı?
Half Life 2 Türkçe dil desteği var. Oyun içi menüden değiştiriliyor.