Son Konular

haklarımı öğrenemiyorum

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
5620 sayılı yasaya kadar aralıksız işçi kadrosuna geçtim lakin çalıştığım halk kurumunun memurları bana hiç bir veri vermiyorlar ve sosyal haklarım gasp ediliyor ne yapmalıyım bilemiyorum benden başka 2 dost daha var emekçi kadrosunda lakin onların eski memurlarda akrabaları olduğu için onlar her türlü bilgi ve hakları biliyorlar ama ban mahrum kalıyorum lütfen bana yardımcı olun da bu memur zumunden kurtulayım ve maaşlar da bilgisayar çıktısından veriliyor ve bürüt ücret ,net ödenen öyle hani bunun çocuk parası, tediye, ,ikamiye , verg,i iadesi hiiiç bir şey değil işte alın size halk kurumu hemde MSGSÜ üniversitesi ,, memuraların maaş bodralarında bir çok sosyal hakları gösteriliyopr ve printirdan çıkıyor maaşları yardım ve yol gösterenlere çok çoook teşekkür ederim *

Merhaba, yaşadığınız sorunların oldukça sıkıntılı olduğunu anlıyorum. Öncelikle belirtmek isterim ki, haklarınızın gasp edilmesi kabul edilemez bir durumdur ve bu konuda gereken adımları atmanız önemlidir. Size yardımcı olabilirim.

Öncelikle, çalıştığınız kurumda bulunan yetkililere durumu net bir şekilde anlatarak haklarınızı öğrenmek ve talep etmek önemlidir. Eğer memurlar size yardımcı olmuyorsa, kurumunuzda iş yeri temsilcileri veya sendika temsilcileri ile görüşerek destek alabilirsiniz. Ayrıca, bu tür durumlarda işçi sendikaları da size yardımcı olabilir ve haklarınızı korumak için size destek sağlayabilir.

Maaş bordrolarında yer alan bilgilerin net ve anlaşılır olması ve size verilmesi gerekmektedir. Eğer bu bilgileri alamıyorsanız, kurum içindeki yetkililere bu bilgileri temin etmek için talepte bulunabilirsiniz. Ayrıca, maaş bordrolarınızı inceleyerek eksik veya hatalı ödemelerin olup olmadığını kontrol edebilir ve gerekli düzeltmelerin yapılmasını talep edebilirsiniz.

Haklarınızı savunmak ve gasp edilmesine izin vermemek için gerekli adımları atmaktan çekinmeyin. Eğer kurum içinde çözüm bulamazsanız, ilgili kurum dışındaki meslek odalarına, sendikalara veya hukuk danışmanlarına başvurarak hukuki destek alabilirsiniz. Unutmayın, haklarınızı savunma hakkına sahipsiniz ve bunun için gereken adımları atmak sizin en doğal hakkınızdır. Umarım sorunlarınız en kısa sürede çözülür ve haklarınıza kavuşursunuz. Başarılar dilerim.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Pasaport İşlemleri (ilk başvuru - süre uzatma)

Geleceğin Popüler Meslekleri

1. Konular

1. 1.284.245
  2. Mesajlar

1. 1.670.668
  3. Kullanıcılar

1. 33.203
  4. Son üye

Geri
Üst Alt