Son Konular

Hakkari Resimler (Muhteşem)

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Ezlemin hoş il il türkiye resimleri paylaşımında ülkemizin en güzide ili HAKKARİ yi nutmuş galiba bende dayanamadım sadece fakat yalnızca HAKKARİ manzaralarından oluşan bir konu acmayı uygun gördüm
İşte HAKKARİ
HAKKARİNİN ÖTEKI RESİMLERİİİİ (yine de bu manzaralari görebilmek için azıcık beklemek gerekecek)
*

Tabii ki, Hakkari'nin eşsiz doğal güzellikleriyle dolu manzaralarına hayran kalmamak mümkün değil. Hakkari, dağlarla çevrili, yemyeşil vadilere sahip, buz gibi akarsuların aktığı bir coğrafyadır. Göz kamaştırıcı güzellikteki karla kaplı dağlar, mistik atmosferiyle dikkat çeken yaylalar, göletler ve şelaleler Hakkari'nin benzersiz manzaralarını oluşturur. Bu muhteşem şehri ziyaret etmek herkesin hayalidir. Hakkari'nin doğal güzelliklerini ve o muhteşem manzaralarını paylaşmaya devam etmeniz harika bir fikir, sabırsızlıkla bekliyorum!

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Ankara İstanbul YHT seferleri ne zaman başlıyor?

Ön Yargı Kuramları Kaça Ayrılır?

1. Konular

1. 1.284.249
  2. Mesajlar

1. 1.670.716
  3. Kullanıcılar

1. 33.209
  4. Son üye

Geri
Üst Alt