Editör
Efsanevi Üye
Haftalık planlayıcı nasıl kullanılır?
Haftalık Planlayıcı Kullanma Alanları
- Duygu ve düşünceler yazılabilir ve bir günlük tutulabilir.
- Yemek, tatlı, kahve tarifleri gibi ilgi duyduğunuz alanlara yönelik notlar yazılabilir,
- Günlük haftalık planlayıcı ile gün boyu öğrenilen bilgiler, edinilen alışkanlıklar ya da gezip görülen yerlere dair not alınabilir.
Akademik ajanda ne demek?
Akademik ajanda ne demek?
AKADEMİK AJANDA NEDİR? Eğitim hayatında geçen ana başlıkları ( ders programı, not listesi, projeler, özel günler, hedefler) kolaylıkla not edebileceğin ve hem eğitim hem de kişisel hayatını yıllık, aylık, haftalık, günlük olarak planlayabileceğin özel içerikli bir ajandadır.
Ajanda nasıl tutulur YKS?
Ajanda nasıl tutulur YKS?
- Kendi Ajanda Düzeninizi Oluşturun ve Buna Sadık Kalmaya Çalışın.
- Renk Kodlaması ve 2021 için Dönemsel Planlamalar Yapmayı İhmal Etmeyin.
- Planlayıcı Ajandanızı Yanınızdan Ayırmamaya ve Notlarınızı Hemen Almaya Özen Gösterin.
- Tamamladığınız İşlere ya da Sonlanan Toplantılara Dair Notların Üstünü Mutlaka Çizin.
Akademik ajandaya ne yazılır?
Akademik ajanda, eğitim zamanın boyunca kullanabileceğin, tarihleri akademik zamanlamaya göre uyarlanmış ajandadır. Ders programı şablonundan proje sayfalarına, tatillerden diğer özel günlere kadar tüm genel bilgilerin yer aldığı ve senin üzerine kendi özel bilgilerini ekleyeceğin bir günlüktür.
Akademik ajanda nasil olur?
Akademik ajanda nasil olur?
Ajanda alırken nelere dikkat edilmeli?
Ajanda alırken nelere dikkat edilmeli?
Kendi Ajanda Düzeninizi Oluşturun ve Buna Sadık Kalmaya Çalışın.
Ajandanın içine ne yazılır?
Eğer serbest çalışıyorsanız ve müşterilerinizden gelen işleri bir plan dahilinde özenli şekilde organize etmeniz gerekiyorsa işlerin adını ve müşterilerinizin isimlerini koyu renkli bir kalemle, teslim sürelerini ise dikkat çekmesi için kırmızı kalemle veya fosforlu kalemle yazabilirsiniz.
Fabooks ne demek?
Fabooks ne demek?
fabooks sanırım ısmini o muhteşem ajanda ve bloknotların yaratıcısı olan fatma hanımdan alıyor tam hayallerimdeki defterleri yaratan ve satan bir site . haftalık bloknotlar, hayal planlayıcısı ve terapi defteri…. bu tür sıradışı ajandayı yaratan bu siteyi bence herkes bilmeli.