- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Haftada kaç saat egzersiz açılabilir?
621/33=18,8 Saat Ortalama 1 Hafta yapılabilecek azami kurs saati. Bir öğretmen haftada en fazla 6 saat yapabilir. Buna göre egzersiz yapmak isteyen öğretmenlere bu 18,8 saat(19 saat) eşit dağıtabilir.
Ders Dışı egzersiz haftada kaç saat?
EGZERSİZLERDE HAFTADA KAÇ SAAT YAPILIR? Ders dışı eğitim çalışmaları kapsamında yapılan eğitim karşılığında öğretmenlere haftada 6 saat ek ders ücreti ödenmektedir.
Kac saat egzersiz Acabilirim?
Halk eğitim kursları haftalık 10 ssate kadar açılabilir,egzersiz ise okulunuzdaki tüm şubelerdeki ders yükünün yüzde 6'sını geçmeyecek şekilde ( haftada en fazla 6 saat ) açılıyor.
Ders dışı egzersiz 40 saate dahil mi?
Ders dışı yaptığınız çalışma 40 saat üst sınırına dahil değildir. Sizin fiilen girdiğiniz ders saati sayısı 30+6'dır ve herhangi bir sorun yok.
Drama egzersiz kaç saat?
Okul öncesi, ilkokul, ortaokul veya lise kademesinde en az 8 öğrenci ile çalışmaları halinde "Drama Egzersiz Kursu" açarak haftalık 6 saat olmak üzere aylık 24 saate kadar ek ders kazanma imkânına sahip olabileceklerdir.
Egzersiz ders saati kaç dakika?
Bazı eğitim yöneticilerinin ders dışı egzersiz çalışma planlarında ders saatlerini 60'şar dakika olarak yeniden düzenlemek üzere geri göndermesinin mevzuatta yeri olmadığı gibi 40'ar dakika olduğunu ilgili mevzuat hükümleri ile göstermekte fayda var.
Ders dışı egzersiz hazırlık planlamaya dahil mi?
İlkokullarda Yetiştirme Programı (İYEP) ve evde eğitim kapsamında okutulan dersler hazırlık ve planlama görevi karşılığı ek ders ücretlerinin hesabında dikkate alınacak fakat ders dışı eğitim çalışmalarının ise hazırlık ve planlama görevi karşılığı ek ders ücretinin hesabında dikkate alınmayacaktır.
Destek eğitim Odası 40 saate dahil mi?
Öğrencinin Destek Eğitim Odasında alacağı haftalık ders saati, öğrencinin haftalık toplam ders saatinin %40'ını aşmayacak şekilde planlanır. İlkokul öğrencileri için bu süre haftada 12 saate denk gelmektedir. Öğrencinin ihtiyacı doğrultusunda ve azami ölçüde bu eğitimden yararlanması sağlanır.
Egzersiz saati nasıl hesaplanır?
Haftada 6 saat egzersiz açsa her bir öğretmen, 1152:6=192 saate kadar egzersiz yapabilir. 10 Öğretmen egzersiz açmak isterse 1152:10=115 saat çalışma yapabilir. 32 hafta süren bir yıl için, 115:32=3,5 çalışma yapabilir gibi, hesaplamalar yapılabiilir.