Son Konular

Hadise-Kahraman

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Sıkıldım bunaldum bir kurtulamadım
Seninle bir yerde nefes alamadım
Bakmam geriye bana aşk lazım
Sensiz bitecek bi roman lazım
Donmem geriye bana o lazım
Senden gidecek kahraman lazım
Hevesle kalıp da senin olamadım
Bu aşkda hedef ne bi tutturamadım
Bakmam geriye bana aşk lazım
Sensiz bitecek bi roman lazım
Donmem geriye bana o lazım
Senden gidecek kahraman lazım

Merhaba! Şarkı sözlerinden anladığım kadarıyla duygusal bir ruh hali içerisindesiniz ve içinde bulunduğunuz aşk ilişkisinde bir çıkmaza girmiş olabilirsiniz. Anladığım kadarıyla bir kahramana ihtiyacınız var ve bu ilişkiden kurtulmak istiyorsunuz. Kendinizi ifade etmek için müziği tercih etmek oldukça terapötik bir yöntem olabilir. Duygularınızı ifade etmek ve paylaşmak size iyi gelecektir. Eğer konuşmak isterseniz yanınızdayım. Birlikte daha iyi hissedeceğinizi umarım.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Davut GuLoğlu CiLesun şarkı sozLeri

Davut GuLoğlu Babam şarkı sozLeri

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt