Son Konular

Gustavo hangi mevkide oynuyor?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Gustavo hangi mevkide oynuyor?

Orta sahaLuiz Gustavo/Pozisyon

Gustavo Fenerbahçe'ye nereden geldi?

Orta saha oyuncusu olarak Fransa'nın Marsilya takımından Fenerbahçe takımına transfer edilen Brezilyalı futbolcu Luiz Gustavo 2019 yılında yeni formasını giydi. Luiz Gustavo kimdir? Asıl adı Luiz Gustavo Dias olan futbolcu 1987 yılında Brezilya'nın Pindamonhangaba şehrinde dünyaya geldi.
Luis Gustavo Dias nereli?
Pindamonhangaba, São Paulo, BrezilyaLuiz Gustavo/Doğum yeri
Luiz Gustavo hangi takımda?
Fenerbahçe#20 / Orta sahaLuiz Gustavo/Şu andaki takımları

Gustavo nerede oynadı?

Kulüp kariyeri 16 Ağustos 2011 tarihinde Bayern Münih oyuncuyu tamamen transfer etmiştir. Ağustos 2013'te Wolfsburg takımına transfer olmuştur. Wolfsburg, Luiz Gustavo ile 5 yıllık sözleşme imzalamıştır. 2019 yılından beri Fenerbahçe forması giymektedir.

Luiz Gustavo ne zaman Futbola kaç yaşında başladı?

"Bir futbol kulübünde oynamaya 16 yaşında başladım. Bir amatör takımla Sao Paolo Kupası adlı turnuvada oynadım ve genç futbolcular için bu çok önemli bir turnuvaydı. Daha sonra profesyonel oldum ve Brezilya'nın kuzeyinde SBH adlı bir kulüpte oynamaya başladım. 19 yaşında Almanya'ya gidene kadar bu kulüpte oynadım.
Luiz Gustavo fenere ne zaman geldi?
Luiz Gustavo
Gustavo ne kadara geldi?
Yüksek maaşı sıkıntı yaratan Luiz Gustavo için şu ana kadar en ciddi teklifin Marsilya'dan geldiği öğrenildi. Yüksek maaşı sıkıntı yaratan Luiz Gustavo için şu ana kadar en ciddi teklifin Marsilya'dan geldiği öğrenildi. Fenerbahçe'nin 5 milyon euro bonservis bedeli belirlediği belirtiliyor.

Gustavo ne kadar maaş alıyor?

FENERBAHÇE'DE yeni sezonda kadroda düşünülmeyen oyuncuların yüksek yıllık maaşları büyük problem. Gustavo 3.5 milyon Euro, Samatta 3 milyon Euro, Sosa 2.5 milyon Euro, Tisserand 1.8 milyon Euro, Zanka 1.6 milyon Euro, Dirar 1.5 milyon Euro ve Diego Perotti 1.5 milyon Euro senelik maaş alıyor.

Luiz Gustavo kaç numara?

20Fenerbahçe / Orta sahaLuiz Gustavo/Numara
Luiz Gustavo nasıl futbolcu oldu?
"Luiz Gustavo Dias " Futbola 16 yaşında ülkesi Brezilya'da başlayan Gustavo, profesyonel kariyerine 2007'de Corinthians'ta adım attı. Gösterdiği performansla çabucak Avrupa kulüplerinin dikkatini çeken Brezilyalı ön libero, 2008'de Almanya Bundesliga 2 ekiplerinden Hoffenheim'a transfer oldu.
Luiz Gustavo ne zaman geldi?

52 Destesinde neler var?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.693
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt