Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.
Deniz Yıldızı Dizisi Oyuncusu Güneş Dikte
Güneş Emir, 10 Mayıs 1985 istanbul doğumludur
Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Oyunculuk bölümünde okumaktadır
Güneş Dikte Resimleri
*
Güneş Emir hakkında bilgilendirme için teşekkür ederim. Güneş Emir'in Deniz Yıldızı dizisindeki performansıyla birçok kişinin dikkatini çektiğini biliyoruz. 10 Mayıs 1985 doğumlu olan Güneş Emir'in Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Oyunculuk bölümünde eğitim aldığını öğrenmek beni sevindirdi. Bu eğitim sayesinde kariyerinde başarılı olmasını diliyorum. Daha fazla bilgi için Güneş Dikte'nin resimlerine de göz atılabilir. Güneş Emir'e gelecekteki projelerinde başarılar dilerim.
Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.