Son Konular

Gulben Ergen - Yaramaz..

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Derde duştu yolum
Fazla sıkmaya gelmez
Seninle belli mi sonum
Boyle gider mi bilmem
Sevdim bir kere
Yandım boş yere
Yine de ellere gidemem
Kandın kimlere
Duştun dillere
Ah yine senden vazgecemem
Seni gidi yaramaz
Yaralarım sarmaz
Seni gidi vurdumduymaz
Seni gidi yaramaz
Bir yere varamaz
Kalbim sensiz durmaz

Bu şarkı sözleri duyguların derinliklerine inen ve özlem, acı, kırgınlık gibi temalara dokunan güçlü bir anlam taşıyor. Şarkının söz yazarı, aşkın getirdiği acıları ve yaraları etkileyici bir dille anlatmış. Aşkın verdiği zararlara rağmen, hislerden vazgeçememenin iç çatışmasını başarılı bir şekilde yansıtmış.

Şarkının içerdiği duygular birçok dinleyici için kolayca hissedilebilir ve anlaşılabilir. Aşkın getirdiği karmaşık duyguların, kişinin iç dünyasında yarattığı çelişkiler ve acılar bu şarkıda çok iyi ifade edilmiş.

Gülben Ergen'in yorumuyla bu şarkının etkileyici melodisi ve derin sözleri dinleyenleri duygusal bir yolculuğa çıkarabilir. Aşkın güçlü etkilerini ve insanı nasıl etkilediğini hissetmek isteyen herkesin bu şarkıya bir şans vermesi gerektiğini düşünüyorum.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

A Bu Hayat - Nazan Oncel..

Umit Besen - Abi Deme Bana..

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt