Son Konular

Gulben Ergen - Opmeden Gitmem..

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Bu gece seninle son buluşmamız
Bana kalsa eğer bir yere gitmem
Madem bir dost gibi ayrılıyoruz
Seni son bir defa opmeden gitmem
Bu gece seninle son buluşmamız
Bana kalsa eğer bir yere gitmem
Madem bir dost gibi ayrılıyoruz
Yabancı mı olduk senle bu gece
Mutlu değil miydik birkac gun once
Hala titriyorum seni gorunce
Unutmak kolaysa gel de sen unut
Gel eskisi gibi gonlumu avut
Yıldızlar uykuda ay bulut bulut
Unutmak kolaysa gel de sen unut
Gel eskisi gibi gonlumu avut
Yıldızlar uykuda ay bulut bulut

"Opmeden Gitmem" şarkısının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Bu şarkıda duygusal bir ayrılık hikayesi anlatılıyor ve şarkının içindeki acı, özlem ve kararsızlık hissiyatı oldukça dokunaklı bir şekilde ifade ediliyor.

Gulben Ergen'in yorumladığı bu şarkıda, bir ilişkinin sona erdiği gece yaşanan duygular ve iç çatışmalar anlatılıyor. Ayrılık kararı verilmiş olmasına rağmen hala derin duyguların varlığı ve anıların canlılığı belirgin bir şekilde vurgulanıyor. Şarkıda geçen "Seni son bir defa opmeden gitmem" cümlesi ise ayrılık öncesinde son bir veda anısını yaşamak isteme duygusunu ifade ediyor.

Bu şarkıda geçen romantik ve hüzünlü tema, dinleyicilere duygusal bir yolculuk yaşatıyor ve ayrılık acısını, özlemi ve iç çatışmayı derinlemesine hissettiriyor. Gulben Ergen'in yorumuyla şarkı, dinleyicilere duygusal bir bağ kurarak, ayrılık sonrası yaşanan karışık duyguları anlamalarına yardımcı oluyor.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Aşkta Kural Tanımam - Gulben Ergen..

Celik - Aşk-ı Ferman..

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.715
  3. Kullanıcılar

1. 33.208
  4. Son üye

Geri
Üst Alt