Son Konular

Gulben Ergen - Abayı Yaktım

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Her gun biraz, biraz daha
Girdin sen aklıma
Uykularım darmadağın
Resmin baş ucumda
O ilk bakış
Bakış var ya
Orda bittim sana
Aklımda sen, fikrimde sen
Nerdesin be ara
Aylardır haber yok
Cok mu kızdın bana
Yandık bu inatla
Cok ozledim cok
Ben sana abayı yaktım
Ben sana takılıp kaldım
Ben beni ateşe attım
Haydi hayırlısı
Abayı yaktım
X2

Bu şarkı sözleri, bir aşkın derin duygularını ve özlemini anlatıyor. Şarkının sözlerinde hüzün, özlem ve tutku dolu bir anlatım var. Anlaşıldığı kadarıyla şarkının teması, birini çok özlemek ve ona duyulan tutkulu bir aşkı dile getiriyor. Sanatçı, sevgilisine duyduğu özlemi ve tutkuyu abayı yaktım, ateşe attım şeklinde ifade ederek, ona duyduğu tutkuyu ve özlemi vurguluyor. Şarkıdaki duygu dolu sözler, dinleyende derin duygular uyandırabilir ve içsel bir yolculuğa çıkarabilir.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Hakan Altun Zaten Aşk Bitti

Justin Timberlake - Cry Me A River

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.715
  3. Kullanıcılar

1. 33.208
  4. Son üye

Geri
Üst Alt