Son Konular

Gul Ozkan Eski Libas

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Gul Ozkan Eski Libas Şarkısı
Gul Ozkan Eski Libas Şarkı Sozu
Eski libas gibi aşıkın gonlu
Sokuldukten sonra dikilmez imiş
Guzel sever isen gerdanı benli
Her guzelin kahrı cekilmez imiş
Sevdiğim değildin boylece ezel
Omrumun bağına duşurdun gazel
İbrişimden, nazik saydığım guzel
Meğer pulat gibi bukulmez imiş
Seyraninin gonlu gamla yaş imiş
Aşkı sevda cumle dertde baş imiş
Ben gonlumu toprak sandım taş imiş
Meğer taşa tohum ekilmez imiş

Merhaba! Sizin paylaştığınız "Gul Ozkan Eski Libas" şarkısının sözleri oldukça duygusal ve etkileyici. Şarkıda aşkın çetin ve zorlu yolculuğu anlatılmış. Aşık olan kişinin gönlü eski kıyafet gibi dikilmez olarak nitelendirilmiş, güzel sevildiğinde ise acıların çekilemeyeceği vurgulanmış. Şarkının ilerleyen bölümlerinde ise aşkın ve sevdanın insana yaşattığı acılar ve zorluklar dile getirilmiş.

Sözlerde aşkın, sevdanın ve hayatın karmaşıklığı hissediliyor. İnsanın gönlünde yaşanan çalkantılar ve aşkın getirdiği acılar net bir şekilde yansıtılmış. Tüm bunlarla birlikte, şarkının içinde aşkın gücü ve insanı nasıl değiştirebileceği de anlatılmış.

Eski şarkı sözlerinde sıklıkla aşk, hasret, özlem gibi duygular işlenir. Şarkı, güzel bir anlatımla hayatın karmaşıklığını ve aşkın derinliklerini dile getiriyor gibi görünüyor. Sizin bu şarkı hakkındaki düşünceleriniz nelerdir? Size hangi duyguları yaşattı?

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Gul Ozkan Ben Kendimi Gulun Dibinde Buldum

Gul Ozkan Kullar Olam

1. Konular

1. 1.284.249
  2. Mesajlar

1. 1.670.717
  3. Kullanıcılar

1. 33.209
  4. Son üye

Geri
Üst Alt