Modoratör
Efsanevi Üye
Güç kaynağı neden sürekli öter?
O sesi benim ups voltaj yükseldiğinde yapıyor. Ups ler belli voltaj aralığında voltaja müdehale etmezken (200 – 240 arası gibi), bu aralık aşıldığında düşürmek ya da yüksletmek için devreye girerler. Yani sadece elektrik kesildiğinde devreye girmiyorlar.
UPS bypass ne işe yarar?
UPS bypass ne işe yarar?
3-) Sarı renkte Bypass İşareti yanıyor ise UPS online çalışma modunda değil, bypass'tan çalışıyor yani şebeke enerjisini veriyor. Bu durumda yükleriniz UPS'ten beslenmiyor demektir. 4-) Aktif Kırmızı Alarm İşareti sürekli yanıyorsa acil müdahale gerekli demektir. Yetkili servisi çağırınız.
UPS neden alarm verir?
UPS neden alarm verir?
Ünitenin akülerinin çok fazla şarjının tükenmesini önlemek için, UPS kapanacak ve çıkışını kapatacaktır. Ünitenin yakında kapanacağı konusunda sizi uyarmak için, UPS gerçek kapanmadan 2 dakika önce bu alarmı çalacaktır.
UPS EPO ne demek?
EPO (Acil Kapatma): Epo özelliği acil durumlarda (yangın, deprem, su baskını , b) UPS'in bütün ünitelerini hızlı bir şekilde kapatmak için kullanılır. Acil kapatma butonuna basıldığında doğrultucu , inverter, şarj ve deşarj durur.
UPS cihazı nasıl kapatılır?
UPS cihazı nasıl kapatılır?
UPS'i Açma/Kapama UPS'i çalıştırmak için akıllı düğmeye 1 saniye basın. UPS'i kapatmak için akıllı düğmeyi basılı tutun, LED kırmızıya döndüğünde parmağınızı akıllı düğmeden çekin.
Elektrikte bypass nasıl yapılır?
Elektrikte bypass nasıl yapılır?
UPS' lerin bir kısmında, evirici güç katında oluşan bir arıza durumunda kritik yüklerin beslemesiz kalmaması için konulmuş "bypass anahtarı" olarak isimlendirilen bir sistem vardır. Evirici katında meydana gelecek bir arıza halinde gerilim kesintisiz olarak bypass kaynağına aktarılır.
Inform UPS nasıl çalışır?
İnform UPS'lerde bu ihtiyaca cevap vermek için USB kablo veya seri kablo ile tek bir bilgisayar üzerinden veya İnform UPS uygulaması üzerinden haberleşmesi yapılabilmektedir. Online UPS'lerin haberleşmesi için seri kablo veya usb kablo kullanılabilir. Bunlara ek olarak modbus ve snmp seçenekleri de yer almaktadır.
UPS bağlantısı nasıl yapılır?
UPS bağlantısı nasıl yapılır?
UPS'nin elektrik kablosunu prize taktım.4 adet yeri olan ara kablonun ( dörtlü priz) fişini de UPS'nin arkasındaki çıkış yuvasına taktım. Bilgisayarın ve LCD monitörün kablolarını da ara kablo üzerindeki yerlere taktım. Klavuzda UPS çıkışlarına uzatma kablosu bağlamayın diyor.
Bypass elektrik ne demek?
Bypass elektrik ne demek?