Modoratör
Efsanevi Üye
GTA oyununun amacı ne?
GTA 5, suç geçmişleri bulunan iki ana karakter ile suç dünyasına girmeye çalışan üç karakterin yollarının kesişmesiyle başlayan suç dünyasında gerçekleştirdikleri eylemleri konu edinmektedir. Oyunun amacı ise bu suç dünyası içinde verilen illegal görevleri yapmak ve bu sayede para kazanmaktır.
GTA en son çıkan oyunu hangisi?
2013 – Grand Theft Auto V. 2021 – Grand Theft Auto: The Trilogy.
GTA 5 in kurucusu kimdir?
GTA 5 in kurucusu kimdir?
GTA, açılımı Grand Theft Auto (Büyük Otomobil Hırsızlığı) olan ve ilk defa 1997 yılında 2D olarak piyasaya çıkan bir video serisidir. Oyunun ilk halinin programcıları David Jones ve Mike Dailly, Dan/Sam Houser kardeşlerdir. Tasarımcılığını ise Zachary Clarke yapmıştır.
En güzel GTA oyunu hangisi?
En güzel GTA oyunu hangisi?
Bana göre; GTA 5 > GTA San Andreas > GTA Vice City > GTA 4 > GTA 3. GTA 5'i PlayStation'dan oynadım ve oynadığım en güzel oyundu hikayesi, oynanışı ve bir sürü özelliği ile bana göre dünyanın en iyi oyunu. GTA San Andreas, GTA Vice City ve GTA 3'ü PC ile bitirdim.
GTA 5 hangi ülkede geçiyor?
Oyun Kaliforniya eyaletinin güneyini temel alarak oluşturulmuş olan San Andreas eyaletinde geçmektedir. San Andreas, büyük ölçüde Los Angeles şehrine dayanılarak oluşturulmuş olan Los Santos adlı şehirden (GTA San Andreas oyunundakinin güncellenmiş hali) ve büyük kırsal alanlardan oluşmaktadır.
GTA V kaç yıl?
Grand Theft Auto V (aynı zamanda Grand Theft Auto Five, GTA 5, GTA V veya GTAV olarak da bilinir), Rockstar North tarafından geliştirilen ve Rockstar Games tarafından yayımlanan 2013 tarihli açık uçlu aksiyon-macera tarzı bir video oyunudur.
En son GTA kaç çıktı?
En son GTA kaç çıktı?
En son çıkan GTA oyunu GTA 5 2013 yılında piyasaya sürülmüştü.
GTA 6 duyuruldu mu?
GTA 6 duyuruldu mu?
GTA 6 resmi olarak duyuruldu. Rockstar Games, yeni bir Grand Theft Auto oyunu üzerinde çalıştıklarını açıkladı. GTA 6 resmi olarak duyuruldu. Rockstar Games, uzun yıllardır merakla beklenen devam oyununun yolda olduğunu doğruladı.
GTA 5 ne kadar sattı?
GTA V, son 3 ayda 5 milyon kopya daha sattı Böylelikle oyunun toplam satış rakamı 160 milyona yükseldi. GTA serisinin tamamının satış sayısıysa 15 milyon adet artarak 370 milyona çıktı.
GTA 5 ilk çıktığında fiyatı ne kadardı?
Fakat Türk oyuncularının karşılaştığı rekor fiyat gözlerinin yuvalarından fırlamasına neden olmuştu. GTA 5 ilk olarak 199 TL fiyat etiketiyle ön siparişe açılmıştı. Sonrasında ise bu fiyat 179 TL'ye çekilmişti.
GTA 4 Kaç sistem gereksinimleri?
GTA 4 Kaç sistem gereksinimleri?
GTA 4 MİNİMUM SİSTEM GEREKSİNİMLERİ: İşletim Sistemi: Windows XP SP3 veya Vista SP1. İşlemci: Intel Core 2 Duo 1,8 GHz, AMD Athlon X2 64 2,4 GHz. Bellek: 1,5 GB RAM. Ekran Kartı: 256 MB Nvidia 7900, ATI X1900.
GTA 6 ne zaman çıkacak?
GTA 6 ne zaman çıkacak?
17 Eylül 2013Grand Theft Auto V / İlk piyasaya sürülme tarihi
GTA 5 haritası nerede geçiyor?
Los Santos aslında Los Angeles şehrinin bir kopya modelidir. Rockstar Games bu modelleme işini oldukça ciddiye almış. Meraklı oyuncuların Gta 5'teki yerleri Los Angeles'ta fotoğraflayarak bizlere Rockstar'ın ne kadar ciddi bir iş ortaya koyduğu gösteriyor.
GTA San Andreas gerçek hayatta nerede?
Oyun, San Andreas eyaletinde geçer. San Andreas eyaleti, Kaliforniya ve Nevada eyaletlerinin bir kısmından baz alınmıştır. Oyunda üç ana şehir (Los Santos, San Fierro, Las Venturas) ve 4 farklı country (Red Country, Flint Country, Bone Country ve Tierra Robada) var.
GTA 5 kaç para?
GTA 5 kaç para?
Grand Theft Auto 5 PS4 Oyunu İle En Çok Karşılaştırılanlar
| Grand Theft Auto 5 PS4 Oyunu | Grand Theft Auto 5 Premium Edition PS4 Oyunu
Fiyat | 284,75 TL 12 satıcı | 270,90 TL 15 satıcı
Popülerlik | 6. Popüler PS4 Oyunları | –
Ortalama Puan | 1 yorum | –
Türü | Aksiyon / Macera | Aksiyon / Macera