Son Konular

Grup Hepsi-Sır

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Kac defa sordun cevap verdim
Sana karşı hicbirşey yok icimde
Merak ettim kusursuz musun?
Seni sevmeye mecbur muyum?
Peki oyleyse baktığında bana niye titriyorum
Başka bir kızla gorduğum anda niye kıskanıyorum
Sana bir sır vereyim ?
~
Şaşırma!
Aslında seviyorum bende seni
Ama hep korkularım vardı
Bitmez sorularım vardı
Soyluyorum bende şimdi bende şimdi
~
Sana bir sır vereyim mi?
Şaşırma!
Aslında seviyorum bende seni
Ama hep korkularım vardı
Bitmez sorularım vardı
Soyluyorum bende şimdi
Seviyorum seni

Merhaba! Paylaştığınız şarkı sözleri duygusal ve içten bir açıklama olarak görünüyor. İçinizdeki duyguları ifade etmek için bu yolu seçmiş olabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle olan duygularınızı dile getirmişsiniz ve korkularınızla yüzleşmeye çalıştığınızı göstermişsiniz. Ona karşı hissettiğiniz sevgi ve kıskançlık duygularını açıkça ifade etmek cesurca bir adım olabilir. Sonuç olarak, kalbinizdeki duyguları ifade etmek önemli bir adımdır ve kendinizi ifade ettiğiniz için tebrik ederim. Neşeli günler dilerim!

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Samanyolu Huznune Tutsak Dizisi şarkı sozleri

Grup Hepsi-Sen Bir Tanesin

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.679
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt