Editör
Efsanevi Üye
Grup Hepsi Kimdir?
Grup Hepsi, dört kişilik bir Pop – R&B grubudur. Grubun üyeleri çocukluklarından beri birbirlerini tanımaktadırlar. Grubun menajerliğini grup üyelerinden Cemre'nin annesi Şebnem Özberk yürütmektedir.
Grup Hepsi Cemre kaç yaşında?
37 yaşında (17 Şubat 1985)Cemre Kemer / Yaş
Grup Hepsi Yasemin kaç yaşında?
Grup Hepsi Yasemin kaç yaşında?
Yasemin Yürük, 1986 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Hepsi Grubu üyelerindendir. Lütfü Banat İlköğretim okulu ardından Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet konservatuvarı Bale Bölümü'nde eğitimini sürdürmüştür. Son olarak İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Bale Bölümü'nden mezun olmuştur.
Hepsi grubu ne yapıyor?
Hepsi grubu ne yapıyor?
Hepsi grubunun üyelerinden Gülçin Ergül, müzik kariyerini sürdürüyor. Şimdi gelelim diğer Hepsi kızlarına… CEMRE KEMER: Cemre Kemer, Gülçin Ergül'ün ayrılığından sonra geride kalan iki arkadaşıyla birlikte müzik çalışmalarını sürdürdü. Ama sonra o da müzik dünyasına veda edip pilates eğitmenliği yapmaya başladı.
Grup Hepsi neden küstü?
HEPSİ GRUBUN'DAN AYRILMASIYLA İLGİLİ KONUŞTU Ergül, ayrılma nedenini şu sözlerle dile getirdi: "Her şeyin negatif ve pozitif yanları var, grup olmanın da zor yanları vardı. Negatif tarafları beni yormaya başladı. Mutsuz olduğum için ayrılmak istedim. Televizyonda anlatılmayacak kadar karışık şeyler var.
Grup Hepsi ne zaman Dagildi?
Son albümden Hep Bana parçasının klibi yayınlandıktan sonra Gülçin Ergül gruptan ayrıldı. Basın ve insanlar tarafından Hepsi Grubu'nun dağıldı söylendi ama grubun üyeleri bunun rivayet olduğunu söyledi. Grup dağılmadını göstermek için 14 Ağustos 2009 tarihinde "Sır" adlı bir single çıkarmıştır.
Hepsi 1 Cemre nereli?
Hepsi 1 Cemre nereli?
Cemre Kemer, 17 Şubat 1985 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Babasının adı İslam Kemer'dir. Aynı zamanda menajerliğini de yapan annesinin adı Şebnem Özberk'dir. Cemre'nin annesi ile babası boşandıktan sonra annesi bekarlık soyadını almıştır.
Hepsi 1 Gülçin kaç yaşında?
Hepsi 1 Gülçin kaç yaşında?
Gülçin Ergül, 30 Ekim 1985'te İstanbul'da dünyaya geldi.
Hepsi 1 grubu neden dağıldı?
Gülçin Ergül boyu kaç?
1,7 mGülçin Ergül / Boy
Hepsi grubu kaç kişi?
Hepsi grubu kaç kişi?
Grup Hepsi, üç (başlangıçta dört) kişilik bir Pop – R&B grubudur. Grubun üyeleri çocukluklarından beri birbirlerini tanımaktadırlar. Grubun menajerliğini grup üyelerinden Cemre'nin annesi Şebnem Özberk yürütmektedir.
Cemre Kemer Gülçin Ergül neden küstü?
Cemre Kemer Gülçin Ergül neden küstü?
Ergül'ün açıklamalarına grubun üyesi Cemre Kemer'den yanıt gecikmedi. Kemer, "Mutsuzdum" diyen Ergül'e şu sözlerle sitem etti: "Adama sormazlar mı bu kadar derdin vardı da neden en yakın 3 insan bilmiyordu? Arkadan iş çevirdiğinden habersiz! Adama sormazlar mı eşitliği bozmak, solist olmak istemiş olabilir misin diye.
Hepsi Grubu küs mü?
Bir dönem müzikte fırtınalar estiren, büyük bir hayran kitlesini elinde barındıran, devamında da dizi projesiyle ekranlarda yer alan Hepsi grubu, 2009 yılında dağılmıştı. Hayranlarını derin üzüntüye boğan bu ayrılığın üzerinden 11 yıl geçti ve grup yeniden konuşulur hale geldi.
Cemre Kemer annesi kim?
Şebnem ÖzberkCemre Kemer / Annesi