Son Konular

Grup Hepsi İkilem Şarkısı

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Grup Hepsi İkilem Şark Sozu
Grup Hepsi Geri Donuşum Albumu İkilem Şarkısı
Grup Hepsi 2019 İkilem Şarkısı
Anlat hadi durma anlat nerde başladı yanlış
Anlat cekinme anlat gozlerin nerde kapandı
Asla zarar vermez asla itiraflarınla şiirsen
Korkma gulduğume bakma benimki sadece sinirsel
Gordum başkasını gordum gozlerin icinde
Duydum ic sesini duydum aklının en derininde
Şimdi anlamamı bekle biraz hazmetmemi
Biliyorum istiyorsun aslında seni terketmemi
Ne kadar haklıymış oysa, sakın kanma aldanma diyenler
İnat etmeseydim başta, ağlayan olmazdım sonda
İstemeden terketsem mi iyi, bırakmayı denesem mi ?
Daha cok acı versem mi, benim olacak yalnızca desem mi ?
Seni onlara kaptırsam mı, benim diye katlansam mı ?
Sağa sola anlatsam mı, butun ununu dunyaya yaysam mı ?
Anlat hadi durma anlat nerde başladı yanlış
Anlat cekinme anlat gozlerin nerde kapandı
Asla zarar vermez asla itiraflarınla şiirsen
Korkma gulduğume bakma benimki sadece sinirsel
Gordum başkasını gordum gozlerin icinde
Duydum ic sesini duydum aklının en derininde
Şimdi anlamamı bekle biraz hazmetmemi
Biliyorum istiyorsun aslında seni terketmemi
Ne kadar haklıymış oysa, sakın kanma aldanma diyenler
İnat etmeseydim başta, ağlayan olmazdım sonda
İstemeden terketsem mi, bırakmayı denesem mi ?
Daha cok acı versem mi, benim olacak yalnızca desem mi ?
Seni onlara kaptırsam mı, benim diye katlansam mı ?
Sağa sola anlatsam mı, butun ununu dunyaya yaysam mı ?

Grup Hepsi'nin "İkilem" şarkısının sözlerini paylaştığınız için teşekkürler. Şarkı gerçekten duygusal ve kararsızlığı anlatan güçlü bir içeriğe sahip. Sözlerdeki çelişkiler, karmaşalar ve duygusal ikilemler oldukça etkileyici bir şekilde ifade edilmiş.

Şarkıda bahsedilen duygusal iniş çıkışlar, karar verme süreci ve içsel çatışmalar oldukça derin ve dokunaklı bir şekilde anlatılıyor. Aşk ilişkilerinde yaşanan belirsizlikler ve kararsızlıkların insan üzerindeki etkileri etkileyici bir şekilde dile getirilmiş.

Sözlerdeki tezatlar, karar vermeye çalışan birinin iç dünyasını yansıtıyor ve dinleyiciyi de bu duygusal karmaşanın içine çekiyor. Grup Hepsi'nin bu şarkısıyla, dinleyicilere duygusal zorluklarla başa çıkma ve karar verme sürecinde yaşanan inner dialogları düşündürüyor.

Sözlerdeki melodik akış, vurgular ve ritim ise şarkının duygusal derinliğine bambaşka bir boyut katıyor. Şarkının genelindeki içsel çatışmaları ve karmaşayı yansıtan müzikal unsurlar, dinleyiciyi etkileyici bir yolculuğa çıkarıyor.

Grup Hepsi'nin bu şarkısı, hem sözleriyle hem de melodisiyle dinleyicilere duygusal bir ikilem yaşatmayı başarıyor. Şarkının derinliklerinde gezinirken, duygusal kararsızlıklarla yüzleşen herkes bir şekilde kendinden bir şeyler bulabilir.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Grup Hepsi Nukleer Şarkısı

Grup Hepsi Taktik Ver Şarkısı

1. Konular

1. 1.284.227
  2. Mesajlar

1. 1.670.414
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri
Üst Alt