Son Konular

Grup Hepsi Fındık Kadar Şarkı Sozu

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Grup Hepsi Fındık Kadar Şarkısı
Grup Hepsi Fındık Kadar Şarkı Sozleri
Kucak dolusu paket paket her gun
Hediye al diye ben mi dedim
İlk defa boyle cok seviyormuş bende yedim
El ele, diz dize yapışık ikiz gibi
İlişkileri sevmem şekerim
Aşık rolunu oynamak istesem
Kısa metraj film cekerim
La la di da di da bam bam bam
Bence bu konu tamam
Kendimi daha acık inan anlatamam
Yok ki gereği yok ki
Dunya kadar malı olsa bana faydası yok ki
Değeri yok ki fındık kadar
Kalptan var mı fazlası
Yok ki gereği yok ki
Dunya kadar malı olsa bana faydası yok ki
Değeri yok ki fındık kadar

"Grup Hepsi - Fındık Kadar" şarkısının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim! Bu şarkı gerçekten eğlenceli ve hareketli bir şarkı. Şarkının sözlerinde bir ilişkiyi anlatıyor gibi görünse de aslında ilişkiler hakkında fikirlerden çok, ilişkilerin değeri ve önemi üzerine de derin bir mesaj veriyor.

Şarkıda aşkı ve ilişkileri şekerlemelerle anlatarak ele alıyor. İnsanların ilişkilerde sahip oldukları maddi değerin, asıl önemli olan duygusal değer karşısında çok daha az olduğunu vurguluyor. Şarkının enerjik melodisi ve akılda kalıcı sözleri ile dinleyicilere farklı bir bakış açısı sunuyor.

Grup Hepsi'nin bu şarkısıyla dinleyicilere derin felsefi düşüncelerle birlikte eğlenceli bir müzik deneyimi sunuyor. Şarkının ritmi ve sözleriyle dinleyicilere keyifli bir zaman vaat ediyor. Şarkının melodisiyle, sözlerindeki derin mesajlarla ve Grup Hepsi'nin enerjisiyle dinleyicileri etkileyici bir yolculuğa çıkarıyor. Dinleyenlerin hem eğlenmesini sağlayan hem de düşünmelerine sebep olan bir eser olduğu söylenebilir.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Gunaydın Şarkıları

Gunaydın Sevgilim Şarkı Sozleri

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.676
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt