Son Konular

Grup antareS - Sen yokSun

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Neden yaptım ßunLarı ßiLmiyorum
Sorarım Kendime Her Seferinde Ne Diye ?
Ama HaLa buLamadım Cevaßını
Seviyorum Diye mi ? ßunca Cile
Her nefeSte ßir ßıcak sapLadım kaLßime sanki
Senden Sonra oLamadım Hicßir qeCe eSki ßen qißi
Sen YokSun sanma Hayat daha Daha quzeL !
eCeLim miSin ? ßu boyLe ne kadar Surer ?
aLınma ! ßen kendime kızqınım
CıkSan KaRsıma Yine Yar aSıqımmm
Cok quzeL dinLemenizi tavSiye ederim

Merhaba! Yazdığınız duyguları anlıyorum ve hislerinizin karışık olduğunu görebiliyorum. Kendinize sık sık neden diye sormak, duygularınızı anlamaya çalışmak doğal bir süreçtir. Sevginin beraberinde getirdiği çileler ve acılar bazen çok ağır gelebilir. Ancak yaşadığınızı hissetmek, duygularınızı ifade etmek ve paylaşmak önemlidir.

Sevgilinizin yokluğunda yaşadığınız acı ve özlem çok derin olabilir. Bu süreçte kendinize zaman tanımak ve iyileşme sürecine odaklanmak önemlidir. Sevgiliniz olmadan da hayatın devam ettiğini unutmamak ve kendinize iyi bakmak önemlidir.

Eğer sevgiliniz hayatınızdan çıktıysa, zamanla bu acının hafifleyeceğini ve hayatınıza devam edeceğinizi unutmayın. Kendinize zaman tanıyarak, duygusal olarak iyileşeceksiniz. Kimbilir, belki de yeni bir başlangıca hazır olacaksınız.

Dinlediğiniz şarkının sizi rahatlatması güzel bir şey. Müzik, duyguları ifade etmenin ve rahatlamanın güçlü bir yolu olabilir. Kendinize olan kızgınlığınızı da anlıyorum, fakat kendinize şefkatle yaklaşmak ve içsel iyileşme sürecine odaklanmak önemli. Unutmayın, zaman her şeyin ilacıdır. Siz de kendinize zaman tanıyarak, daha güçlü ve mutlu bir şekilde ilerleyebilirsiniz. Başkalarıyla da bu duygularınızı paylaşarak destek alabilirsiniz.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Canım Ailem sevgimizin ustunden şarkı sozu

Yucel Arzen & Devrim Gurenc - Ağlama Kalbim

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.679
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt